ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Επιχείρηση «ενσωμάτωσης»: Φέρνουν χιλιάδες αλλοδαπούς για μονιμοποίηση στην ενδοχώρα

Προγραμματίζουν μεταφορά χιλιάδων αλλοδαπών


Σε επικίνδυνο χάος κινδυνεύει  να βυθιστεί όλη η χώρα από τις εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς που την έχουν κατακλύσει και συνεχίζουν χωρίς κανένα σημάδι ότι κατάσταση θα βελτιωθεί.

Η επιχείρηση μονιμοποίησης των αλλοδαπών στην Ελλάδα, που θα έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του πληθυσμού με εχθρικά προς τον δυτικό πολιτισμό στοιχεία, έχει ξεκινήσει.

Τη μετακίνηση περίπου 1.000 αιτούντων άσυλο από τα νησιά του Αιγαίου προς την ενδοχώρα προγραμματίζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έως και την προσεχή Δευτέρα.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ειδικού Γραμματέα Υποδοχής, Μάνου Λογοθέτη, ιδιαίτερη προτεραιότητα θα δοθεί στην αποσυμφόρηση της Σάμου. Σημειώνεται ότι στις 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν διαμαρτυρίες αιτούντων άσυλο, με πολλούς από τους συμμετέχοντες να είναι άτομα που διέμεναν στο τμήμα του καταυλισμού που κάηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας μετά από επεισόδια που ξέσπασαν.

Αλλα 2.000 άτομα μέχρι το τέλος του μήνα

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του μήνα θα μετακινηθούν τουλάχιστον άλλοι 2.000 με προορισμό την ηπειρωτική Ελλάδα. Οι παραπάνω ενέργειες γίνονται στο πλαίσιο του σχεδιασμού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη μετακίνηση μέχρι το τέλος Νοεμβρίου «μεγάλου αριθμού πολιτών τρίτων χωρών αιτούντων άσυλο από τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών του Αιγαίου προς χώρους υποδοχής με αναλογική διασπορά σε όλες τις περιφέρειες της ενδοχώρας», υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close