ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

ΗΠΑ: 79χρονος πρώην πυγμάχος ομολόγησε 93 δολοφονίες! (ΒΙΝΤΕΟ) – Το FBI έχει επαληθεύσει τις 50!

Ο μεγαλύτερος serial killer αποκαλύφθηκε κατά πάσα πιθανότητα στις ΗΠΑ. Και αυτό διότι ο 79χρονος Σάμιουελ Λιτλ ομολόγησε πως δολοφόνησε 93 ανθρώπους ενώ το FBI έχει επαληθεύσει τους πενήντα. 

Από το 1970 έως το 2005 ο Σάμιουελ Λιτλ δολοφονούσε κατά κύριο λόγο γυναίκες. Ο ίδιος σκότωνε γυναίκες τις οποίες πίστευε ότι δεν θα αναζητούσε κανένας. Πολλές σοροί δεν εντοπίστηκαν ποτέ, ενώ πριν αποκαλυφθεί η δολοφονική δράση του θεωρούνταν πως θύματα είχαν κάποιο ατύχημα.

Στις ομολογίες του ο Λιτλ θυμόταν μέχρι και τα ρούχα που φορούσαν τα θύματά του. Στα βίντεο που ακολουθούν ο ίδιος μιλά για τις δολοφονίες.

Ο Αφροαμερικανός πρώην πυγμάχος, γνωστός επίσης με το όνομα Σάμιουελ ΜακΝτάουελ, συνελήφθη για πρώτη φορά το 2012, σε κέντρο αστέγων στο Κεντάκι. Εκδόθηκε στην Καλιφόρνια στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείτο για μια υπόθεση ναρκωτικών.

Αφού μετήχθη στην Καλιφόρνια, δείγματα του γενετικού υλικού του επέτρεψαν στις αρχές να τον συνδέσουν με τρεις υποθέσεις που παρέμεναν αδιαλεύκαντες -τις λεγόμενες cold cases- με αποτέλεσμα να προσαχθεί σε δίκη και να καταδικαστεί το 2014 για τις δολοφονίες τριών γυναικών στο Λος Άντζελες μεταξύ του 1987 και του 1989. Και οι τρεις τους υπέστησαν ξυλοδαρμό και κατόπιν στραγγαλίστηκαν

Αλλά ο απολογισμός της δράσης του φαίνεται πως ήταν πολύ πιο φρικιαστικός…

«Για χρόνια, ο Σάμιουελ Λιτλ πίστευε ότι δεν θα τον έπιαναν, διότι νόμιζε πως τα θύματά του δεν μέτραγαν για κανέναν», εξήγησε η Κρίστι Παλάτσολο, αναλύτρια του FBI.

«Μολονότι βρίσκεται ήδη στη φυλακή, το FBI θεωρεί ότι είναι σημαντικό να αποδοθεί δικαιοσύνη για καθένα από τα θύματά του, να κλείσουν όσες υποθέσεις είναι δυνατόν», πρόσθεσε η ίδια.

To FBI θεωρεί πως οι ομολογίες του Λιτλ είναι αξιόπιστες και δημιούργησε ιστοσελίδα στο οποίο μπορεί κανείς να δει βίντεο με τις ομολογίες αλλά και σκίτσα θυμάτων που δεν έχουν αναγνωριστεί.

Μερικά βίντεο από τις ομολογίες του

Σχετικά Άρθρα

Back to top button