ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτός χειρουργείου ο Πέτρος Τατσόπουλος – Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο

Ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, υποβλήθηκε επιτυχώς σε μία πολύωρη, δύσκολη και περίπλοκη καρδιοχειρουργική επέμβαση. 

Η εγχείρηση ολοκληρώθηκε και το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο. 

Ο πρώην βουλευτής ήταν καλεσμένος στο «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό/μεταναστευτικό, όταν ξαφνικά άρχισε να μην νιώθει καλά.

“Ένιωσα έναν οξύ πόνο στο στήθος” είπε, με τους παρουσιαστές να δίνουν πάσα για διαφημίσεις και λίγο αργότερα λιποθύμησε.

Κατευθείαν έφτασε ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις του Alpha και ο κ. Χατζής είπε: «Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά»(βίντεο). Τελικά, όπως διαπίστωσαν οι ιατροί στο Ιπποκράτειο, ο κ. Τατσόπουλος υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα. Αμέσως διασωληνώθηκε και χειρουργήθηκε

( Ο Βίτσας εντω μεταξύ στην μικροπολιτική κοσμάρα του: “μισό λεπτό να τελειώσω..” απαντάει και ενδιαφέρεται μόνο στο να “τελειώσει/ ολοκληρώσει” τη μπαρούφα του,ενώ ο άλλος παθαίνει εμφανέστατα καρδιακό επεισόδιο ζητώντας διακοπή).

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close