ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Όχι άλλο κάρβουνο!”: Πρόταση να μετονομαστεί η Γλάδστωνος σε «οδός Ζακ Κωστόπουλου»!

“Αν έκανε την απόπειρα ληστείας ένας straight τοξικομανής βρίσκοντας το ίδιο θλιβερό τέλος, θα προτείνατε το ίδιο κύριε Ηλιόπουλε; Η μήπως είναι λίγο επιλεκτική η αριστερή “ευαισθησία” σας; Την απάντηση νομίζω την γνωρίζουμε όλοι..” 

 

Ένα χρόνο μετά το θάνατο του ληστή, η παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» του Νάσου Ηλιόπουλου θα προτείνει, σαν ελάχιστο για τη μνήμη του Ζακ, τη μετονομασία της οδού:

«Ένα χρόνο μετά την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου το αίτημα για δικαιοσύνη παραμένει. Ταυτόχρονα όμως παραμένει και η ανάγκη να μην ξεχάσουμε. Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο Δήμος Αθηναίων είναι να συμβάλει και αυτός στον αγώνα για να μείνει η μνήμη του Ζακ ζωντανή» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Η Ανοιχτή Πόλη θα προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο την μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε οδό Ζακ Κωστόπουλου» αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος και παραθέτει τα λόγια του Ζακ: « … μπορούμε, ακόμα και μέσα στο πιο πηχτό σκοτάδι να παράγουμε φως. Αυτό άλλωστε έκανε πάντα η κοινότητα μας. Και ότι, ναι ρε, όσο κλισέ και να ακούγεται, η αγάπη θα νικήσει».

Η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

Σχολιάστε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close