ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προκλητική ασέβεια του Τούρκου Γιαμάν μέσα στην Ακρόπολη: Σήκωσε το μεσαίο δάκτυλο μπροστά από την Ελληνική σημαία

Στην Ελλάδα βρέθηκε τις τελευταίες ώρες ο Τούρκος πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός Θεός, Τζαν Γιαμάν. Μάλιστα ο εν λόγω… κύριος έχει καταγωγή από Σκόπια και Αλβανία!

Την Δευτέρα επισκέφθηκε μάλιστα και την Ακρόπολη αλλά μία φωτογραφία του από εκεί δημιούργησε σάλο. Συνοδευόμενος από την ομάδα των συνεργατών του, ο ηθοποιός που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και αναγνωσιμότητα στη χώρα μας, περιηγήθηκε στο χώρο και είδε από κοντά τον Παρθενώνα αλλά και τη θέα της Αθήνας από ψηλά.

Κάποια στιγμή απαθανατίστηκε με το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του να είναι σηκωμένο και φόντο να έχει την ελληνική σημαία!

Οπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν πέρασε απαρατήρητη και ξέσπασε σάλος στα social media με πολλούς να κατηγορούν τον Τούρκο ηθοποιό για ασέβεια αλλά και άλλους να τον υπερασπίζονται και να λένε ότι η συγκεκριμένη κίνηση δήθεν δεν ήταν εκ του πονηρού αλλά την έκανε για να διορθώσει τα γυαλιά που φορούσε στα μάτια του.

Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει οι άνθρωποι που κάλεσαν αυτό το δίποδο να επισκεφθεί την χώρα μας να του εξηγήσουν ότι τέτοιες ενέργειες είναι απαράδεκτες και επισύρουν νομικές κυρώσεις.

Δείτε την εικόνα:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close