ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟ Λ.Ε.Υ.Κ.Ο ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

ο Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. Ανδρέας ΡεντζούλαςΕπιμένει ο Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. για τον επανακαθορισμό των Δανειακών Συμβάσεων και καλεί την Κυβέρνηση Μητσοτάκη να εφαρμόσει την Κοινοτική Οδηγία 98/7/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Φεβρουαρίου 1998 σχετικά με την τροποποίηση της οδηγίας 87/102/ΕΟΚ.

Με σχετικό έγγραφο που κατατέθηκε στη Γραμματεία του Πρωθυπουργού την 11-9-2019 από το Τμήμα Ελέγχου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. υπενθυμίζει στον Έλληνα Πρωθυπουργό ότι πρέπει να λάβει σοβαρά υπ’ όψη του την αμετάκλητη απόφαση του Δ’ Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου με αρ.πρωτ.: 430/4-3-2005 και το Αντίγραφο της ΚΥΑ Ζ1 – 178/ 13-2-2001 ΦΕΚ 255/ Τεύχος Δεύτερο/9-3-2001.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ρεντζούλας επισήμανε ότι μετά την έξοδο από τα επαχθή μνημόνια και έχοντας η Χώρα μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση, παρουσιάζουμε απίστευτα πρωτογενή πλεονάσματα και ενώ οι Τραπεζικές Καταθέσεις εμφανίζουν ραγδαία άνοδο, καθώς έχουν σταματήσει και τα οδυνηρά Capital Controls, οι Μετοχές όλων ανεξαρτήτων των Ελληνικών Τραπεζών Δέχονται ισχυρές πιέσεις από τις Διεθνείς Αγορές και παρά το γεγονός, ότι από τα επίπεδα προ ετών των 20 – 60 ευρώ ανά Μετοχή, σήμερα αυτές βρίσκονται στα επίπεδα των 0,40 – 2,85 ευρώ ανά Μετοχή.

Kύριε Μητσοτάκη, ως Ιδρυτής και CEO της NBG Venture Capital γνωρίζεται κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζουν οι Δανειολήπτες εξυπηρετούμενων και μη Δανείων;;;

Σχολιάστε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close