ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Θεσσαλονίκη: 61 συλλήψεις αλλοδαπών απο την Ομάδα ΔΙΑΣ

Αστυνομική επιχείρηση ευρείας κλίμακας στήθηκε χθες το απόγευμα, στην οδό Μοναστηρίου και πέριξ, στον απόηχο των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα.


 

Συγκεκριμένα, από τις 6:00 χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, της διεύθυνσης αλλοδαπών καθώς και δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης, προχώρησαν συνολικά σε 140 ελέγχους αλλοδαπών εκ των οποίων οι 61 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Χαρακτηριστικό της επικρατούσας κατάστασης είναι το αιματηρά επεισόδια μεταξύ δύο ομάδων πακιστανών που σημειώθηκαν πρόσφατα στην οδό Μαργαροπούλου πίσω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό. Υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς, οι οποίες, όμως, δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία του επεισοδίου ήταν η άρνηση ενός Πακιστανού ιδιοκτήτη Μίνι Μάρκετ να πληρώσει χρήματα σε ομοεθνείς του για να του παρέχουν προστασία.

Στο κατάστημα εκείνη την ώρα ήταν δύο υπάλληλοι. Με το που βγουν να δουν τι συμβαίνει μπαίνουν στο στόχαστρο των δραστών οι οποίο όπως και φαίνεται και στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα, δε διστάζουν να τους ξυλοκοπήσουν.

Όσο δεν έπαιρναν τα χρήματα, τόσο συνέχιζαν να επιτίθενται με βιαιότητα

Στη συμπλοκή είχαν χρησιμοποιηθεί καδρόνια, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα. Μάλιστα, οι δράστες είχαν σπάσει τη τζαμαρία του καταστήματος, στο οποίο συχνάζουν αλλοδαποί

Σχολιάστε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close