ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΙΤΑΛΙΑΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Σαλβίνι για μήνυση Κάρολα: «Δεν με τρομάζει μια πλούσια, κακομαθημένη Γερμανίδα κομμουνίστρια! Πολλά φιλάκια!»

Η Καρόλα Ρακέτε συνεχίζει το έργο του Σόρος και προχωράει στην αντεπίθεση μηνύοντας τον υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι. Η καπετάνισσα του Sea Watch 3 που αψήφισε τις εντολές του θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για όλες τις “προσβολές” που είπε για εκείνη.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δικηγόρος της:

«Έχουμε ετοιμάσει, ήδη, την αγωγή κατά του Ματέο Σαλβίνι» ανέφερε ο δικηγόρος της και συνέχισε: «Δεν ήταν εύκολο να συγκεντρώσουμε όλες τις προσβολές που εξαπέλυσε ο Υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας εναντίον της Ρακέτε τις τελευταίες εβδομάδες. Ακόμα πιο δύσκολο, όμως, ήταν να καταγράψουμε όλες τις εγκληματικές πράξεις που υποκινήθηκαν από τον Σαλβίνι.

Με την αγωγή αυτή, η Κάρολα θέλει να στείλει ένα μήνυμα πως όταν κάποιοι «πονέσουν» στην τσέπη, δεν θα είναι σε θέση να προσβάλουν και να βρίζουν, όποτε θέλουν, χωρίς κόστος».  «Έχουμε κερδίσει μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Η διαδικασία συνεχίζεται. Η Κάρολα είναι ξανά ελεύθερη χωρίς περιορισμούς, ωστόσο η διαδικασία συνεχίζεται» συμπλήρωσε.

Την ίδια ώρα ο Ματέο Σαλβίνι απάντησε με ένα tweet-ξεβράκωμα στις ανοησίες τους: «Παραβιάζει το νόμο, επιτίθεται στα ιταλικά πλοία και μετά μου κάνει αγωγή. Δεν με τρομάζουν οι μαφιόζοι, πόσω μάλλον μια πλούσια και κακομαθημένη Γερμανίδα κομμουνίστρια. Πολλά φιλάκια!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button