ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

FOX: Ο Σόρος χρηματοδοτεί εισαγγελείς που “κλείνουν” τα μάτια στην αύξηση εγκληματικότητας

Εδώ και πολλά χρόνια ο Σόρος έχει χρησιμοποιήσει τον πλούτο του για να ξαναφτιάξει την κοινωνία στα πλαίσια της Νέας Τάξης. Ο τελευταίος τομέας στον οποίον εστιάζει είναι η ποινική δικαιοσύνη. Από το Τέξας μέχρι την Φιλαδέλφεια και τη Βιρτζίνια, ο Σόρος έχει ξοδέψει εκατομμύρια για την υποστήριξη υποψηφίων για τοπικούς και περιφερειακούς δικηγόρους ή εισαγγελείς.

«Η Φιλαδέλφεια είναι το εργαστήριο στο οποίο εφαρμόζεται αυτό το πείραμα των χρηματοδοτούμενων από τον Σόρος εισαγγελέων», δήλωσε ο William McSwain, εισαγγελέας των ΗΠΑ για την Ανατολική Περιφέρεια της Πενσυλβανίας, στο Tucker Carlson Show.

«Τώρα έρχονται οι αποκαλύψεις. Ο Larry Krasner, ο Εισαγγελέας της Περιφέρειας της Φιλαδέλφειας, έχει αναλάβει την θέση του περίπου έναμισι χρόνο, χρηματοδοτούμενος από τον κ. Soros, και μπορούμε να δούμε τα δεδομένα και μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει στη Φιλαδέλφεια, όπου οι ανθρωποκτονίες έχουν εκτοξευθεί, οι πυροβολισμοί έχουν φτάσει στα ύψη και οι χειρότεροι τύποι βίαιων εγκλημάτων έχουν αυξηθεί.

Και επιπλέον, ορισμένα από τα εγκλήματα χαμηλού και μέσου επιπέδου έχουν επίσης αυξηθεί, αλλά δεν αναφέρονται. Και ο λόγος για τον οποίο δεν αναφέρθηκαν είναι ότι η Εισαγγελία δήλωσε ότι δεν πρόκειται να τους ασκήσει δίωξη!!!».

Είναι γνωστό ότι ο Σόρος έχει απλώσει τα πλοκάμια του και στην Ευρώπη (πολιτικοί, ΜΚΟ κλπ). Τόσες εβδομάδες στην χώρα μας γίνεται πολύς λόγος για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί… Μήπως οι προαναφερόμενες αποκαλύψεις δινουν καποια εξηγηση;

Παρακολουθήστε την πλήρη συνέντευξη εδώ:

Δ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close