ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήττα σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά των υποψηφίων της ΝΔ: Νίκη Ν.Ζέρβα στην συμπρωτεύουσα & Γ.Μώραλη στο μεγάλο λιμάνι

Με χαρακτηριστικό την μεγάλη αποχή, ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών με τις κυριότερες μάχες «ειδικού πολιτικού βάρους» να δίνονται στην Περιφέρεια Αττικής, τον δήμο της Αθήνας, τον δήμο της Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Στον δήμο Θεσσαλονίκης βάσει των exit polls, φαίνεται ότι ο Νίκος Ζέρβας, επιχειρηματίας, κεντροδεξιός και αντίπαλος του ανθρώπου του Γ.Μπουτάρη με ότι αυτό συνεπάγεται (Τ.Σόρος κλπ.) και εκλεκτού της ΝΔ, Νίκος Ταχιάου, φαίνεται ότι επικρατεί με μεγάλη διαφορά του επίσημου υποψηφίου της ΝΔ, στέλνοντας ένα μήνυμα στη ΝΔ: Δεν θέλουν εκλεκτούς της νέας τάξης πραγμάτων να υποστηρίζονται από το κόμμα.

Συγκεκριμένα το πρώτο exit poll δίνει μια τεράστια διαφορά στο Ν.Ζέρβα, την μεγαλύτερη έκπληξη των εφετινών δημοτικών εκλογών: Κωνσταντίνος Ζέρβας: 67 %
Νίκος Ταχιάος: 33 %!

Επίσης στον Πειραιά, νικά ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης ανεξάρτητος υποψήφιος, επικρατεί του επίσημου υποψήφιου της ΝΔ, Ν.Βλαχάκου, βάσει των exit polls που είναι στην διάθεση του νυν δημάρχου Πειραιά.

Πανηγυρισμοί και ζητωκραυγές στο εκλογικό κέντρο του Ζέρβα

Ανείπωτη χαρά και χαμόγελα ανακούφισης σκόρπισε στους φίλους και στους συνεργάτες του Κωνσταντίνου Ζέρβα το αποτέλεσμα του exit poll της εταιρείας Interview.

Στο εκλογικό κέντρο της παράταξης Ζέρβα, “Ναι στη Θεσσαλονίκη” καταφτάνει συνεχώς κόσμος για να πανηγυρίσει τη μεγαλειώδη νίκη.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας θα μεταβεί στο εκλογικό του κέντρο μόλις δημοσιευτούν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της κάλπης.

Δείτε το βίντεο του Thestival.gr

«Παγωμάρα» στο εκλογικό του Νίκου Ταχιάου

Προβληματισμός και απογοήτευση επικρατεί στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου, μετά τη δημοσίευση του Exit Poll της εταιρείας Interview.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, φίλοι και στελέχη του συνδυασμού “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα” με το που είδαν το αποτέλεσμα του Exit Poll , «πάγωσαν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close