ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία Γραικού: Εδώ έθαψαν μαζί με το αμάξι του τον επιχειρηματία

Τραγικό τέλος γράφτηκε στο θρίλερ που κράτησε σχεδόν τρία χρόνια με την αναζήτηση του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, καθώς χθες βρέθηκε η σορός του στην περιοχή του χωριού Ανατολικό

 

 


Το σημείο υπέδειξε ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε και τελικά ομολόγησε πως τον σκότωσε. Όπως ομολόγησε ο δράστης, τον έθαψε στην κτηνοτροφική του μονάδα μαζί με το αυτοκίνητό του.

Παρά τις προσπάθειες των Αρχών εδώ και τρία χρόνια για να ομολογήσει, εκείνος κρατούσε το στόμα του κλειστό. Τελικά, χθες (30/05) «έσπασε» και ομολόγησε στους αστυνομικούς το φρικτό έγκλημα.

Η ανάσυρση ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (30/05), με τους αστυνομικούς να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Ο δράστης είχε δολοφονήσει και είχε θάψει το θύμα μαζί με το αυτοκίνητό του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός 59 χρόνων, από το Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, χάθηκε μυστηριωδώς με το αυτοκίνητο του ένα HILUX TOYOTA με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252

Εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016 από την περιοχή της Χαλάστρας, όταν έφυγε από τα σφαγεία. Ο Δημήτρης Γραικός ήταν επιχειρηματίας κτηνοτρόφος και είχε αφιερώσει τη ζωή του για να αναπτύξει την επιχείρηση του, με πολλή δουλειά , αγώνα και άγχος.

Την ημέρα της εξαφάνισης του, η σύζυγός του άρχισε να τον ψάχνει αλλά το τηλέφωνο του ήταν απενεργοποιημένο.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα από την άρση απορρήτου του κινητού του, το τηλέφωνο έκλεισε στην περιοχή της Χαλάστρας όσο ακόμα ο αγνοούμενος βρισκόταν στο σφαγείο.

Όσο προχωρούσαν οι έρευνες για την υπόθεση, υπήρξαν στοιχεία ότι ο επιχειρηματίας λίγο πριν χαθεί, είχε οικονομική συναλλαγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στη μονάδα του

Οι εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος συγκλονίζουν:

 

Σχολιάστε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close