ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Όργιο Σκοπιανής προπαγάνδας: Κυκλοφόρησαν βιβλίο με το…δράμα του «Μακεδονικού Λαού» στην Πέλλα!

Κανείς από όσους έσπευσαν ελαφρά την καρδία να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, δεν έχει καταλάβει τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε το αμέσως επόμενο διάστημα. 

  

Γιατί η προπαγάνδα των σλάβων στην Πατρίδα ΜΑΣ, βρήκε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία –ελέω πρώτη φορά αριστερά- να κάνει πραγματικότητα όσα ονειρευόταν το ’44-’49 και της έταζαν τότε οι κομμουνιστές.

Έτσι λοιπόν κυκλοφορεί εδώ και λίγες ήμερες το προπαγανδιστικό και άκρως ανθελληνικό βιβλίο, με τίτλο “ΑΙΓΑΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ”. Είναι η μετάφραση στα ελληνικά του βιβλίου που έγραψε ο… Εδεσσαίος Βάγγελ Αγιάνοβσκι στη «μακεδονική γλώσσα» -όπως λένε οι προωθητές του- και εκδόθηκε στα Σκόπια το 1975.

Όπως χαρακτηριστικά διαφημίζουν οι εν Ελλάδι σκοπιανοί «είναι μια περιγραφή των ιστορικών γεγονότων από το 1919 μέχρι το τέλος τους ελληνικού “εμφυλίου” πολέμου και αναφέρεται στα δραματικά γεγονότα που έζησε ο μακεδονικός λαός στην Ελλάδα και ειδικότερα στην περιοχή της Έδεσσας και στο νομό Πέλλας»!

Πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε ότι το Έθνος έχει να αντιμετωπίσει ολομέτωπη επίθεση από όλους τους δήθεν γείτονες, που εποφθαλμιούν διαχρονικά τα εδάφη ΜΑΣ. Και δυστυχώς δεκαετίες τώρα έχουν βρει δεκάδες πρόθυμους να ξεπουλήσουν την Πατρίδα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close