ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δ.Καμμένος: «Διέσπασαν χωρίς πρόβλημα τον κλοιό ασφαλείας – Απαιτώ την παραίτηση του Φρούραρχου»

«Καταδρομική» επίθεση στη Βουλή εξαπέλυσε το μεσημέρι ομάδα στελεχών της οργάνωσης «Ρουβίκωνας» οι οποίοι ανενόχλητοι έφτασαν μέχρι την κεντρική είσοδο της Βουλής πετώντας κόκκινες μπογιές και ένα ή δύο καπνογόνα! 

Ο βουλευτής και πρόεδρος της Δύναμης Ελληνισμού Δημήτρης Καμμένος που έζησε από κοντά την επίθεση δήλωσε:

«Διέσπασαν χωρίς κανένα πρόβλημα τον κλοιό ασφαλείας και μπήκαν στη Βουλή. Ευτυχώς κρατούσαν μόνο μπογιές και καπνογόνα. Αν κρατούσαν εμπρηστικές βόμβες, όπως αυτές που πέταγαν οι όμοιοί τους στην Γλυφάδα πριν μερικές ημέρες θα μας έκαιγαν όλους μαζί. Απαιτώ την παραίτηση του Φρούραρχου της Βουλής».

Το πρακτορείο Reuters  μεταδίδει ότι «Βάνδαλοι πέταξαν κόκκινη μπογιά στο κτίριο της βουλής, ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα στην κεντρική Αθήνα προτού διασκορπιστούν στους γύρω δρόμους. Η επίθεση, λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές, διήρκεσε μόλις λίγα λεπτά. Αρκετές κόκκινες κηλίδες διακρίνονταν στην πρόσοψη τους Βουλής, στην πλατεία Συντάγματος, ενώ οι δράστες, πέταξαν δύο καπνογόνα προτού διαφύγουν πεζή».

Ο εξευτελισμός του Κοινοβουλίου από την επίθεση των περιθωριακών του Ρουβίκωνα, δικαίωσε για άλλη μια φορά του βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή που ζητούσαν επανειλημμένα να ληφθούν περισσότερα μέτρα για την προστασία του κτιρίου.

Οι δύο βουλευτές του κόμματος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Ηλίας Κασιδιάρης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Η.Παναγιώταρος φωτογραφήθηκαν μπροστά στο αίσχος και έγραψαν στην λεζάντα της φωτό καυστικά: «Αυτή είναι η Δημοκρατία σας»:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close