ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΥΠΡΟΣ

Στην 8χρονη Έλενα – Ναταλία φέρεται να ανήκει η σορός στη νέα βαλίτσα

Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα η οποία ανασύρθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κόκκινη Λίμνη, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος της Κυπριακής Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.


 

Δεν έχει τέλος η φρίκη στην Κύπρο, καθώς πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα, που ανασύρθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κόκκινη Λίμνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com, το πτώμα φέρεται να ανήκει στο 8χρονο κοριτσάκι Elena-Natalia Bunea, το οποίο είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του Livia Florentina Bunea και ο 35χρονος καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε ότι σκότωσε.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πληροφορίες, η σωρός της ανήλικης εντοπίστηκε ντυμένη μέσα στην ταξιδιωτική βαλίτσα.

Η σωρός μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο νεκροτομείο, ενώ επιτόπια αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Χθες το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Sonar είχε «σαρώσει» την Κόκκινη Λίμνη και κατέγραψε δεδομένα, των οποίων τα αποτελέσματα δόθηκαν σήμερα στις πέντε το πρωί.

Σήμερα, οι έρευνες ξεκίνησαν με την ρομποτική κάμερα η οποία κατέγραψε τα δεδομένα στα συγκεκριμένα σημεία τα οποία «υπέδειξε» το Sonar και κρίθηκε αναγκαία η κατάδυση δύτη.

Ο δύτης γύρω στις 15:10 καταδύθηκε στη λίμνη στην οποία ρίχθηκε δίχτυ και ανασύρθηκε η βαλίτσα θανάτου, η οποία είναι η δεύτερη που έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close