ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Θρίλερ με τη σορό της 6χρονης Σιέρα που σκότωσε το ανθρωπόμορφο κτήνος

Συνεχίζονται οι έρευνες των κυπριακών Αρχών για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Σιέρα, κόρης της Μαρί Ρόουζ, την οποία δολοφόνησε ο serial killer. Η επιχείρηση των διασωστών επικεντρώνεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα “ToThemaOnline”, στη λίμνη του Ξυλιατού, όπου πιθανολογείται πως βρίσκεται το άτυχο κοριτσάκι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, ομολόγησε ότι δολοφόνησε δύο Φιλιππινέζες.

Πρόκειται για την 38χρονη Μαίρη Ρόουζ (μητέρα της 6χρονης Σιέρα) και την 28χρονη Αριάν Παριάν Λοτζάνο.

Ύστερα από την καθοδήγηση που έδωσε στις Αρχές ο serial killer, οι σοροί των δύο γυναικών βρέθηκαν.

Ενώ ο 35χρονος υπέδειξε τη λίμνη Ξυλιατού ως το σημείο όπου απέρριψε τη σορό του κοριτσιού, μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Όπως εξήγησε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής, κ. Τράγκολας, στον πάτο της λίμνης υπάρχει άγρια βλάστηση που δυσχεραίνει το έργο των διασωστών, γι’ αυτό αν δεν υπάρξει ούτε την Τρίτη κάποιο αποτέλεσμα, αναμένεται να συνεχίσουν με το σχέδιο Β.

Πληροφορίες του “ThemaOnline” αναφέρουν ότι το σχέδιο Β που αφορά τις έρευνες, είναι δύτες να κατέβουν στον βυθό της λίμνης εφοδιασμένοι με σκάφανδρο.

Ο κ. Τράγκολας, ενημέρωσε και για τις εργασίες που αναμένονταν να επιδιορθώσουν το πρόβλημα που προέκυψε στο φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου οι δοκοί που συγκρατούν τον ανελκυστήρα υπέστησαν αλλοίωση. Όπως είπε, το πρόβλημα επιδιορθώθηκε με συρματόσχοινα και την Τετάρτη αναμένεται να επαναρχίσουν οι έρευνες.

Όπως ανέφερε, αναμένεται να εισχωρήσει μικρότερη κάμερα εντός του φρεατίου, η οποία θα διεισδύσει στα εμπόδια που υπάρχουν εντός αυτού και θα μπορέσει να δώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στο τι υπάρχει μέσα.

Πηγή: ToThemaOnline.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close