ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Τη δέσμευσή του να κινητοποιήσει και να εντάξει ΄Ελληνες πολίτες στην πολιτική, που κρατούσαν αποστάσεις από τα πολιτικά κόμματα, υλοποίησε ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. Ανδρέας Ρεντζούλας, διαμορφώνοντας έτσι το ψηφοδέλτιο του κόμματός του για τις Ευρωεκλογές και αξιοποιώντας γνώσεις και αξίες αναγνωρισμένων προσώπων στο Τομέα που ο καθένας ξεχωριστά εκπροσωπεί.

Στο ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. με επικεφαλής την Ανδριανού – Παπαϊσιδώρου Ρίτσα (Καλομοίρα), εντάσσονται και ενδυναμώνουν με την αφοσίωσή τους και επικεντρωμένοι στις αξίες των Ελλήνων, όπως όλοι μας τις γνωρίζουμε, ο Αντισμήναρχος (Ιπτάμενος) πολεμικής αεροπορίας ε.α. Κίμων Αυγερινός με 14.000 ώρες πτήσεις στο ενεργητικό του σε μαχητικά, εκπαιδευτικά, πυροσβεστικά και πολιτικά αεροσκάφη και σήμερα επικεφαλής εκπαίδευσης σε νέους χειριστές αεροσκαφών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κίμων Αυγερινός
Κίμων Αυγερινός

Ο Κίμων Αυγερινός φοίτησε σε Σχολές και Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ιδιαίτερη αφοσίωση στη Σχολή Εκπαιδευτών Πτήσεων, στη Σχολή Αερομαχίας και τακτικής, Διερευνητών αεροπορικών ατυχημάτων στην πολεμική αεροπορία, με μετεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο του MONTEREY των Η.Π.Α. και στο αεροδρόμιο της Μεγάλης Βρετανίας UPPER HEYFORD της Βασιλικής Αεροπορίας (RAF).

Μετά την αποστρατεία του ο κύριος Αυγερινός, συνεχίζει και σήμερα να πετά με πολιτικά αεροσκάφη, στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διδάσκει ως επικεφαλής εκπαίδευσης, νέους χειριστές, ώστε να αποκτήσουν πτυχίο επαγγελματία χειριστού.

Χρήστος Δρακόπουλος
Χρήστος Δρακόπουλος
Ο Χρήστος Δρακόπουλος, που επί σειρά ετών είχε Ηγετικό ρόλο στην American Bank Citigroup και ήταν σύμβουλος επενδύσεων για πέντε χρόνια σε Ελληνικές Τράπεζες, βραβευμένος με το ”Λιανικό Τραπεζίτης της χρονιάς”, από την Citingroup Retail Banker Greece και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, καθώς και ΜΒΑ στην Οικονομική θεωρία και πολιτική.
Ο κύριος Δρακόπουλος επίσης είναι Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Σουηδικού Ιδρύματος σε καινοτόμες μεθόδους ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος, Διευθύνων Σύμβουλος της R&D της Ουψάλας και συνεργάτης του Πανεπιστημίου Στοκχόλμης ΚΤΗ.
Είναι Διευθυντής Δημοσίων σχέσεων των Ελληνικών Εθνικών Ομάδων της UNESCO και Διευθύνων Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σποδών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, που εδρεύει στη Σουηδία.
Ο κ. Ρεντζούλας τόνισε ότι ”όσο υψηλότερη είναι η εμπιστοσύνη και όσο καλύτερα νοιώθουν οι Έλληνες πολίτες στην καθημερινότητα τους, τόσο ισχυρότερη είναι η ικανοποίηση για εμάς που απορρέει από τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Η εμπειρία και τα καθημερινά βιώματα, έχουν διαμορφώσει μια πιο στέρεα και δυνατή ύλη για να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα μας”.
Ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. επισήμανε ακόμα, ότι ”μπορεί να ακούγετε λίγο οξύμωρο, αλλά τις περισσότερες φορές βρίσκουμε προβλήματα στις λύσεις και όχι λύσεις στα …πιθανά… προβλήματα, θέτοντας τον εγκέφαλό μας σε αυτόματη λειτουργία με στόχο την αποφυγή και όχι τη επίλυση. Η απόκρυψη και η αποφυγή της αλήθειας, είναι το χειρότερο και μακροβιότερο βασανιστήριο, ενώ η αντιμετώπισή της πονάει, αλλά αξίζει στο έπαρκο, διότι τα μακροπρόθεσμα οφέλη της, μας αποζημιώνουν πάντα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close