ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Ευρωεκλογών του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. Ανδριανού – Παπαϊσιδώρου Ρίτσα στο Γενικό Νοσοκομείο Αίγινας ”Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ”

Μαζί με την Πρόεδρο του Κοινωνικού Φορέα Απόδημου Οικουμενικού Ελληνισμού του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. Βασιλική Γρίβα

Το Γενικό Νοσοκομείο Αίγινας “Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ” επισκέφθηκε η επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Ευρωεκλογών του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. Ανδριανού – Παπαϊσιδώρου Ρίτσα με την Πρόεδρο του Κοινωνικού Φορέα Απόδημου Οικουμενικού Ελληνισμού του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. Βασιλική Γρίβα, το οποίο λειτουργεί από το 1921 με Ιδρυτές του τα μέλη του ”Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Κυριών εν Αιγίνη” με Πρόεδρο τον αρχιμ. Παντελεήμονα Φωστίνη, μετέπειτα Μητροπολίτη Χίου.

Ανδριανού - Παπαϊσιδώρου Ρίτσα με την Βασιλική Γρίβα
Ανδριανού – Παπαϊσιδώρου Ρίτσα με την Βασιλική Γρίβα

Η δεύτερη επίσκεψη που πραγματοποιείται από τα Στελέχη του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. για τη στήριξη και τις ανάγκες των ασθενών που φιλοξενεί, συνοδεύεται από είδη απαραίτητα για την ομαλή λειτουργεί του Ιδρύματος, όπου πρόσφερε ο Κοινωνικός Φορέας Εθελοντών Ευπαθών Ομάδων του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. και την Οργάνωση Griechenland IN NOT , όπως μας συνήθισαν τα τελευταία τρία χρόνια, να εμφανίζονται παντού.

Οι δράσεις των Στελεχών του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. συνεχίζονται ακατάπαυστα
Οι δράσεις των Στελεχών του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. συνεχίζονται ακατάπαυστα

Οι δράσεις των Στελεχών του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. συνεχίζονται ακατάπαυστα και με τον ίδιο ζήλο προσφέρουν το Κοινωνικό έργο που έχουν αναλάβει, δίνοντας το παρόν όπου τους καλούν.

Μετά την ενίσχυση των απόρων κρατουμένων στην Κεντρική Αποθήκη Υλικού Φυλακών (Κ.Α.Υ.Φ.) με είδη ατομικής καθαριότητας την περασμένη εβδομάδα, σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αίγινας, κάλυψαν ένα μεγάλο μέρος από τις ανάγκες του Ιδρύματος, δείχνοντας τη διάθεση τους, και παίρνοντας ικανοποίηση μέσα από την αγάπη και ανταπόκριση του κόσμου.

Η κυρία Ανδριανού συνομίλησε με τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου για τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, εισπράττοντας την ευγνωμοσύνη και τη συμπάθεια όλων. Επίσης τόνισε, ότι είναι περήφανη που συμμετέχει και εκπροσωπεί το πολιτικό κόμμα Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. στις Ευρωεκλογές του Μαϊου, ένα πολιτικό φορέα, που η διαφορετικότητά του φαίνεται καθημερινά από το έργο του.

Γενικό Νοσοκομείο Αίγινας ''Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ''
Γενικό Νοσοκομείο Αίγινας ”Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ”

Ο καλύτερος τρόπος να πούμε κάτι, είναι να το κάνουμε…είπε…και ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά και τη κυρία Γρίβα, για τη συνεργασία, η οποία και συμμετέχει μαζί της στο πολυσύνθετο επιλεκτικό ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close