ΑΛΒΑΝΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζητάει και τα ρέστα ο Μπερίσα: «Σφαγεία για τους Αλβανούς οι ελληνικές φυλακές»

Ο άνθρωπος που άνοιξε τις φυλακές και βγήκαν από τα κάγκελα όλοι οι «αστέρες» του σταλινικού ποινικού κώδικα στέλνοντας τους στην Ελλάδα, μιλάει για «σφαγεία» για τους Αλβανούς στις ελληνικές φυλακές! Ξεχνώντας να αναφέρει πως η Αλβανική μαφία βασιλεύει στις φυλακές και πως το πρόσφατο θύμα ήταν μαφιόζος που πέθανε σε ξεκαθάρισμα!

Σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, o Σαλί Μπερίσα κάνει λόγο για τρομακτικές εικόνες και αποτρόπαιο έγκλημα και μιλά για «μεσαιωνική κατάσταση που υπάρχει για τους Αλβανούς στις φυλακές μιας χώρας μέλους του Συμβουλίου της Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ».

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας καταδικάζει τη δολοφονία κρατούμενων στις ελληνικές φυλακές και καλεί διεθνείς οργανισμούς για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως η Επιτροπή Ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο της Ευρώπης και η Διεθνή Αμνηστία, να πράξουν το ίδιο για «αυτό το μακάβριο έγκλημα και να καταστήσουν τις ελληνικές αρχές υπεύθυνες για τη σειρά δολοφονιών, σφαγών και απάνθρωπων βασανιστηρίων που υπόκειται οι Αλβανοί στις φυλακές της Ελλάδας».

Τέλος, ευχαριστεί τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης και Έλληνες πολιτικούς που καταδίκασαν αυτό το έγκλημα.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Σαλί Μπερίσα, δεν παρέλειψε να καταδικάσει και τη σιωπή των αλβανικών Αρχών στην υπόθεση, ιδίως του αρχηγού της κυβέρνησης, Έντι Ράμα. Ο Σαλί Μπερίσα βεβαίως δεν έχει βρει ποτέ να πει ούτε μια λέξη για την αλβανική μαφία στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close