ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

9 συλλήψεις έως τώρα για το κύκλωμα που έβγαζε διπλώματα οδήγησης, χωρίς να πηγαίνουν οι υποψήφιοι


 

Μια πολύ σοβαρή υπόθεση έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης από υπηρεσία του υπουργείου Μεταφορών, του νότιου τομέα της Αθήνας, με χρηματισμό και χωρίς καν την παρουσία των μελλοντικών οδηγών, αποκαλύφθηκε μετά από μεθοδικές έρευνες της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ που ξεκίνησαν εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει σε 9 συλλήψεις. Από τους εννέα συλληφθέντες, οι επτά είναι υπάλληλοι και οι δύο ιδιώτες από σχολές οδηγών. Από την αστυνομία κλήθηκαν και έχουν αρχίσει έρευνα επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται η προανάκριση από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων προκειμένου να διαπιστωθεί πόσα χρόνια γινόταν η παράνομη δραστηριότητα και τα ποσά που έχουν αποκομίσει οι εμπλεκόμενοι.

Το κύκλωμα έβγαζε τα διπλώματα οδήγησης και τα έστελνε στα σπίτια των ενδιαφερόμενων χωρίς οι ίδιοι να περνούν τις απαραίτητες εξετάσεις! Το κύκλωμα εκτιμάται ότι είχε εκδώσει πολύ μεγάλο αριθμό διπλωμάτων κατ’ αυτό τον τρόπο και τα ποσά τα οποία έβγαζαν πρέπει να ήταν πολύ μεγάλα. Στο συμπέρασμα αυτό έφτασαν οι αστυνομικοί αφού κάποιοι από τους εμπλεκόμενους δεν φρόντιζαν να κρυφτούν και έκαναν μεγάλη ζωή με πολυτελή αυτοκίνητα και ταξίδια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close