ΙΣΡΑΗΛ

¨Πυρά” Νετανιάχου σε “Σουλτάνο”: «Ένας δικτάτορας που κατέχει την Β.Κύπρο και διαπράττει γενοκτονίες είσαι!»

“Το φυσικό αέριο σε συνδιασμό με το μίσος που τρέφουν Ισραήλ-Αίγυπτος για τον προκλητικό “Σουλτάνο”, είναι ικανά ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ να αντιστρέψουν την ζημιά που έχει κάνει η χρόνια παθητική στάση των προσκυνημένων πολιτικών μας ..

Αφορμή ψάχνουν να τον “κομματιάσουν”!

Ας ελπίσουμε να συμβεί πριν οι (ανάξιοι) κυβερνήτες μας του προσφέρουν οικειοθελώς την ΑΟΖ στο πιάτο ..😡”

 


 

 

Μέσω Twitter ο Βενιαμίν Νετανιάχου επανέρχεται στην λεκτική αντιπαράθεση και ξαναποκαλεί τον Ερντογάν δικτάτορα ο οποίος κατέχει παράνομα την Βόρεια Κύπρο ενώ διαπράττει γενοκτονία στους Κούρδους.

Με την δήλωσή του αυτή στέλνει μήνυμα στην Άγκυρα ότι η Κύπρος δεν θα βρίσκεται μόνη της απέναντί της και ότι τα κοινά συμφέροντα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ για την εξόρυξη των κοιτασμάτων της Α.Μεσογείου ενώνουν στρατηγικά τα 3 κράτη.

«Ο Ερντογάν, ένας δικτάτορας που στέλνει δεκάδες χιλιάδες πολιτικούς αντιπάλους στη φυλακή, που διαπράττει γενοκτονία εναντίον των Κούρδων και κατέχει τη Βόρεια Κύπρο κάνει κήρυγμα σε εμένα, το Ισραήλ και τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις για τη δημοκρατία και την ηθική του πολέμου. Ένα αστείο», σημείωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Είχε προηγηθεί η μομφή του Ερντογάν ότι ο Νετανιάχου ότι είναι ένας «τύραννος» που «σφαγιάζει παιδιά».

«Αυτός ο κλέφτης που ηγείται του Ισραήλ ετοιμάζεται να δικαστεί στη χώρα του. Γιατί ο Νετανιάχου και η γυναίκα του δικάζονται; Για κλοπή», πρόσθεσε ο Ερντογάν υπαινισσόμενος την απαγγελία κατηγορίας σε βάρος του ισραηλινού ηγέτη σε τρεις υποθέσεις διαφθοράς

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close