ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

θρησκευτικός τουρισμός για τη σεζόν 2019

Στους 566 φτάνει ο αριθμός των πιστών του θρησκευτικού τουρισμού για τη σεζόν 2019 από το Πανελλήνιο Σύλλογο “Αγία Ματρώνα”, οι οποίοι θα επισκεφτούν το Άγιο Όρος και τα Μετέωρα. Η επιτυχημένη πορεία του Συλλόγου και του Προέδρου κυρίου Γεώργιου Τυρεκίδη, δίνει “πνοή¨ στο θρησκευτικό τουρισμό και ενισχύει τη προσπάθεια όλων εκείνων που επιθυμούν και προωθούν την αναπτυξιακή πολιτική για την Ελλάδα και τον Τουρισμό.

Οι γρήγοροι αναπτυξιακοί ρυθμοί του θρησκευτικού τουρισμού στην Ελλάδα, δίνουν το ερέθισμα στο Πρόεδρο του Συλλόγου, να επικεντρώνεται σ’αυτό τον Τομέα, καταθέτοντας τις δυνάμεις του με αφοσίωση και ειλικρίνεια , αυξάνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών στους Ρώσους πιστούς, με αντάλλαγμα την επιτυχία και αναγνώριση όλων εκείνων που κερδίζουν καθημερινά την εμπιστοσύνη του.

Η δημοσιογραφική ομάδα της enantion.gr επικοινώνησε με τον κύριο Timeraliev Yunus, επιχειρηματία και συχνό επισκέπτη στην Ελλάδα, ενισχύοντας το θρησκευτικό τουρισμό, μας είπε σε Ρωσική διάλεκτο την οποία και μεταφράσαμε…

” Η αξία ενός ανθρώπου, σαν τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Αγία Ματρώνα, δεν μειώνεται από την αδυναμία κάποιου να τη δει. Η ανταπόκριση σε κάθε κάλεσμά του, είναι εντυπωσιακή και μας κάνει να ξεχνάμε αυτό που θέλουμε, κάνοντάς μας να θυμόμαστε αυτό που αξίζουμε…”.

Γεώργιος Τυρεκίδης
Γεώργιος Τυρεκίδης
Οι επισκέψεις των Ρώσων τουριστών, θα ολοκληρωθούν τον Οκτώβριο του 2019 αναμένοντας τα νέα σχέδια του κυρίου Τυρεκίδη για το Θρησκευτικό Τουρισμό, να είναι σε αριθμούς, προκλητικά, συμβάλλοντας σε μια καλύτερη αναπτυξιακή τουριστική πολιτική στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button