ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απολύθηκε η περιφερειακή διευθύντρια των My Market

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε στα My Market με την περίφημη επιστολή για «χαμόγελα των 300 ευρώ» το κλίμα για την περιφερειακή διευθύντρια της εταιρείας ήταν τόσο βαρύ που δεν μπορούσε πλέον να παραμείνει στην θέση της.

Η διοίκηση των My Market προχώρησε στην απομάκρυνσή της, ύστερα από την θύελλα αντιδράσεων για το γραπτό κείμενο που απέστειλε προς τους υπαλλήλους των καταστημάτων της περιοχής που εποπτεύει, ζητώντας μεταξύ άλλων να χαμογελούν γιατί… μόνο και μόνο που έχουν δουλειά αυτό είναι αρκετό!

«Η κυρία έχει απομακρυνθεί ήδη από την εταιρεία», επισημαίνουν πηγές των My Market με τις οποίες επικοινώνησε το mononews.gr για να επιβεβαιώσει την είδηση.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία αμέσως μετά τις διαστάσεις που πήρε η δημοσιοποίηση του γραπτού κειμένου της περιφερειακής διευθύντριάς της εξέδωσε ανακοίνωση, όπου έκανε λόγο για ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τη φιλοσοφία της, την κουλτούρα και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10.700 εργαζομένων της εταιρείας.

«Οι άνθρωποί μας», όπως τονίστηκε, «ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα – και μετά τη συγχώνευση με τη Βερόπουλος – ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».

H εταιρεία διευκρίνισε ακόμη πως είναι απόλυτα σύννομη με τις συλλογικές συμβάσεις και τόνισε μάλιστα πως στις περισσότερες περιπτώσεις οι μισθοί είναι άνω αυτού που ορίζει ο νόμος ως βασικό. Δικαιολόγησε μάλιστα την ύπαρξη κατηγορίας εργαζομένων με αμοιβή 300 ευρώ, καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, πρόκειται για χαμηλά αμειβόμενους υπαλλήλους, των οποίων οι συμβάσεις προβλέπουν αυτό το ύψος των μισθών

Σχολιάστε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close