ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟΥΡΚΙΑ

Σενάριο απόβασης σε εχθρικό (ελληνικό) νησί περιελάμβανε η «Γαλάζια Πατρίδα» (Βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 27 Φεβρουαρίου, η μεγάλη ναυτική άσκηση της Τουρκίας που ονομάζεται «Γαλάζια Πατρίδα», μέρος της οποίας ήταν και η σημερινή άσκηση απόβασης σε νησί εχθρικής χώρας.


 

Απόβαση στο νησί «Χεκίμ», έκαναν οι δυνάμεις του τουρκικού ναυτικού στα πλαίσια μεγάλης ναυτικής άσκησης της Τουρκίας που ονομάζεται «Γαλάζια Πατρίδα».

Μάλιστα, ο στόχος της άσκησης, όπως περιγράφεται και σε βίντεο, είναι η απόβαση σε εχθρικό νησί.

 

Η άσκηση περιελάμβανε την απόβαση κομάντος αμφίβιων καταστροφών από λέμβο που προσεγγίζει το «εχθρικό νησί» αλλά και την εξολόθρευση ναρκών στις ακτές του νησιού.

Η μεγάλη αυτή ναυτική άσκηση της Τουρκίας «Γαλάζια Πατρίδα», η οποία λαμβάνει χώρα σε τρεις θάλασσες, μεταξύ των οποίων και το Αιγαίο, ξεκίνησε στις 27 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Μαρτίου.

Η ναυτική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα», θα περιλαμβάνει σύμφωνα με τουρκικά μέσα, χρήση αληθινών πυρών, ενώ θα συμμετέχουν υποβρύχια, κορβέτες και φρεγάτες

Leave a Reply

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  Subscribe  
Notify of

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close