ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποινή “καρατόμηση”: Υποβιβάζονται ΟΦΗ και Αιγινιακός!

Τσάλος :«Στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα μας ζητήσουν και συγγνώμη»

Η Επιτροπή Δεοντολογίας έκρινε ένοχο και τον ΟΦΗ και τον Αιγινιακό για το περσινό 6-0 και τους υποβιβάζει σε μια απόφαση-«βόμβα»! Αφαίρεση 6 βαθμών από την επόμενη σεζόν και 300.000 ευρώ πρόστιμο…


 

Απόφαση «βόμβα» για τον ΟΦΗ, για τον Αιγινιακό αλλά συνολικά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έκρινε ένοχη την ομάδα του Ηρακλείου για χειραγώγηση του ματς με τον Αιγινιακό και υποβιβάζει και τις δύο ομάδες. Ο ΟΦΗ στην Football League και ο Αιγινιακός στην Γ’ Εθνική.

Επίσης τους αφαιρεί 6 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα και θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο 300.000 ευρώ! Επίσης στον τότε πρόεδρο του ΟΦΗ, κ. Τσάλο πρόστιμο 60.000 ευρώ και απαγορεύση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής, αλλά και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ’ όρου ζωής. Ιδια τιμωρία και για τον πρόεδρο του Αιγινιακό, κ. Νώπα.

Οσον αφορά τους ποδοσφαιριστές ΛιόλιοΤόλιο και Γιαζιτζόγλου (του Αιγινιακού) απαγορεύση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τα επόμενα δέκα χρόνια και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Επίσης στον κ. Μαχαιρίδη επιβάλλεται πρόστιμο 20.000 ευρώ, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ’ όρου ζωής. Ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας του ΟΦΗ κ. Πηρουνάκης απαλλάχθηκε.

Θυμίζουμε πως στις 12 Νοεμβρίου του 2017 ο αγώνας είχε λήξει 6-0 υπέρ του ΟΦΗ!

Μετά από την σχετική έρευνα είχε προκύψει πως ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος είχε έρθει συμφωνία με τον Γιάννη Νώπα (πρόεδρο του Αιγινιακού) και μέσω αυτού με τους παίκτες Λιόλιο, Τόλιο και Γιατζιτζόγλου ώστε να χάσει ο Αιγινιακός με τουλάχιστον τρία γκολ

 

Στην Επιτροπή Εφέσεων ΟΦΗ και Αιγινιακός

Δεδομένα ο ΟΦΗ και ο Αιγνιακός θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων! Η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη και μένει να δούμε για τις οριστικές τιμωρίες και την έφεση.

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην βαθμολογία! Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά και όλα τα αποτελέσματά του θα ισχύουν επίσης κανονικά

Δηλώσεις Τσάλου για τo ΟΦΗ – Αιγινιακός: «Στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα μας ζητήσουν και συγγνώμη»

Το SDNA επικοινώνησε με τον πρώην πρόεδρο της κρητικής ΠΑΕ, Φώτη Τσάλο, ο οποίος με ένα λακωνικό σχόλιο εξέφρασε την πεποίθησή του για την τελική δικαίωση και ανατροπή της απόφασης, αναφέροντας επί λέξει:

«Χωρίς στοιχεία δεν μπορεί να δικάζει κανείς. Θα δικαιωθούμε και στο τέλος θα μας συζητήσουν και συγγνώμη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close