ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Το βίντεο που εκθέτει τα Fake news του Μ. Μαξίμου: Βλέπεις 60.000 κύριε Τσίπρα;;

Fake news τέλος! Βίντεο-ντοκουμέντο από το σημερινό συλλαλητήριο, εκθέτει το Μ. Μαξίμου και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από μπαλκόνι ξενοδοχείου της πλατείας Συντάγματος φαίνεται η «λαοθάλασσα» όλων εκείνων που διαδήλωσαν για τη Μακεδονία.

Οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα φώναζαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ενώ έψαλαν τον εθνικό ύμνο που ακούστηκε από τα μεγάφωνα.

Για πάνω από 600.000 διαδηλωτές έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Στέργιος Καλόγερος, εκ των διοργανωτών του συνεδρίου.

Το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Και δεν χρειάζονται πολλά λόγια να πούμε από το να σας παραθέσουμε το βίντεο που δείχνει την πραγματική εικόνα του πλήθος που βροντοφώναξε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και για τα κακά που φέρνει μαζί της η Συμφωνία των Πρεσπών.

Δείτε το βίντεο:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ – Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

Όλες οι δημοσκοπήσεις, ουδεμιάς εξαιρουμένης επιβεβαιώνουν ότι η καθολική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας το 70% είναι κατά της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών.

Μόλις το 12% με 15% συμφωνεί με την μετονομασία της FYROM σε Βόρεια Μακεδονία και αποδέχεται την μιαρή συμφωνία με τα 20 βασικά της άρθρα.

Οι Έλληνες καθολικά πήραν θέση, ξεκάθαρη, σαφή, χωρίς προσχήματα.

Καταδικάζουν, απορρίπτουν την μιαρή συμφωνία των Πρεσπών όπου δίνει το δικαίωμα σε σλάβους, αλβανούς και ρομά που είναι οι κάτοικοι της FYROM σχεδόν 38% μουσουλμάνοι να αναγνωριστούν ως Μακεδόνες.

Το μήνυμα αυτό ωστόσο οι 153 βουλευτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και η ομάδα των προθύμων θα το πετάξει στο καλάθι των αχρήστων.

Είναι πρώτη φορά που τόσο συντριπτικό ποσοστό του λαού δεν θέλει αυτό που υποστηρίζει η εκλεγμένη κυβέρνηση και η κυβέρνηση αγνοεί την βούληση της πλειοψηφίας…Ξεπέρασαν ακόμη και την αλητεία της 28ης Ιουνίου του 15 που έκαναν το “οχι” “ναι”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close