ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεφαλονιά: Τα «άκουσε» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το σπάσιμο του Δήμου & το Σκοπιανό (VIDEO)

«Παλιοπροδότες .. Τον ελληνικό λαό τον ρωτήσατε;»

  • Ρώτησαν σε έντονο ύφος την βουλευτή: «Τον λαό τον ρωτήσατε για τη Μακεδονία; Ή θα κάνετε πάλι δημοψήφισμα μετά, και θα κάνετε το Όχι…. ΝΑΙ; Είστε προδότες. Παλιοπροδότες. Τον ελληνικό λαό τον ρωτήσατε;;;» ..και φυσικά η “δημοκρατική” συντρόφισσα έσπευσε να αποχωρήσει

Μεγάλη αναστάτωση σημειώθηκε σήμερα στην Κεφαλονιά όταν εξαγριωμένοι πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το γραφείο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Θεοπεφτάτου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο ekefalonia.gr, στα χωριά της Θηνιάς επικρατεί αναστάτωση σχετικά με το σχεδιαζόμενο σπάσιμο του Δήμου που θέλει την Θηνιά να πηγαίνει διοικητικά στο Ληξούρι, όπως ήταν πριν περίπου 35 χρόνια.

Οι κάτοικοι αντιδρούν στη μεταφορά των χωριών της Θηνιάς στο νέο δήμο Παλικής. Μάλιστα για το λόγο αυτό μάζεψαν 447 υπογραφές (δηλαδή το 99% του συνολικού πληθυσμού των χωριών).

Η κα Θεοπεφτάτου φανερά αμήχανη δήλωσε ότι θα μεταφέρει το αίτημα των κατοίκων στο υπουργείο, όμως δεν δεσμεύτηκε ότι θα το υποστηρίξει. Σε αυτό το σημείο οι τόνοι ανέβηκαν με το πρόεδρο της κοινότητας Σπύρο Βανδώρο, απευθυνόμενο στη βουλευτή, να φωνάζει ότι τους εμπαίζει, ενώ κάτοικος ρώτησε σε έντονο ύφος την βουλευτή: «Τον λαό τον ρωτήσατε για τη Μακεδονία; Ή θα κάνετε πάλι δημοψήφισμα μετά, και θα κάνετε το Όχι…. ΝΑΙ; Είστε προδότες. Παλιοπροδότες. Τον ελληνικό λαό τον ρωτήσατε;».

Από τη πλευρά της η βουλευτής υποστήριξε ότι περιμένει συνάντηση με τον υπουργό κ. Χαρίτση ώστε να ξεκαθαρίσουν τα νέα διοικητικά όρια των νέων δήμων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button