ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

(Βίντεο) – Ο 21χρονος ρίχνει την ευθύνη στον 19χρονο: “Αυτός χτύπησε την Ελένη!”

Αρνείται κάθε εμπλοκή στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο οψ21χρονος Έλληνας στην απολογία του.

Μέσα από αυτή, ο νεαρός, γόνος γνωστής οικογένειας του νησιού, ρίχνει όλες τις ευθύνες στον 19χρονο Αλβανό και υποστηρίζει πως εκείνος περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές του.

“Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για την άτυχη κοπέλα και έχω μετανιώσει για την ανάμειξή μου στη συγκάλυψη της αποτρόπαιας πράξης του συγκατηγορουμένου μου. Επίσης θα ήθελα από την αρχή να δηλώσω ότι ο συγκατηγορούμενός μου ψεύδεται ασυστόλως και περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές μου, με σκοπό να απαλλάξει τον εαυτό του από τις ευθύνες του”, ανέφερε στην απολογία του ο 21χρονος.

Υποστηρίζει πως ο συγκατηγορούμενός του χτύπησε την άτυχη φοιτήτρια και αποφάσισε να την πετάξει στα βράχια, όπου βρέθηκε νεκρή.

Τονίζει πως υπήρξε νωρίτερα παρεξήγηση μεταξύ του 19χρονου και της 21χρονης.

Όπως λέει, “τα λόγια που του είπε, σε εμένα προκάλεσαν χαμόγελα, αλλά σε εκείνον οργή”.

Τη χτύπησε και η Ελένη Τοπαλούδη σωριάστηκε στο πάτωμα.

“Εγώ του είπα να ειδοποιήσω ασθενοφόρο, αλλά εκείνος μου είπε να μην τολμήσω. Με απείλησε πως αν μιλούσα θα έβαζε συγγενείς του να με καθαρίσουν. Πίστευε πως η Ελένη Τοπαλούδη ήταν ήδη νεκρή”.

“Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ και φόβου. Την έβαλε στη θέση του συνοδηγού τυλιγμένη με ένα σεντόνι και εγώ κάθισα στην καρότσα. Όταν φτάσαμε την έβγαλε από το αυτοκίνητο και ενώ νόμιζα πως θα την αφήσει στην άκρη την πέταξε στη θάλασσα. “Αυτό ήταν” μου είπε και συνέχισε “τώρα ξέχασε το συμβάν και μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν”.

Όπως λέει ο 21χρονος στη συνέχεια επέστρεψαν στο διαμέρισμα και καθάρισαν.

“Ήταν ψυχρός και απόμακρος. Είχε αφήσει υπονοούμενο ότι αν δεν κάνω ό,τι λέει, θα έχω την τύχη της κοπέλας. Επειδή είναι γνώστης πολεμικών τεχνών φοβήθηκα. Μέχρι και σήμερα είμαι σε κατάσταση σοκ”, λέει μεταξύ άλλων ο 21χρονος…Η απολογία του 21χρονου

“Την 27 Νοεμβρίου 2018 ο 19χρονος με ρώτησε αν είχα ελεύθερο το σπίτι στου Πεύκους, όπου διαμένω με την οικογένειά μου τους καλοκαιρινούς μήνες και αν μπορούσα να φέρω το αυτοκίνητό μου να πάμε με μία κοπέλα που είχε γνωρίσει εκεί.

Μου είπε ότι η κοπέλα ήταν εντάξει και ότι δεν είχε πρόβλημα να είμαστε και οι τρεις. Πράγματι πήρα το επαγγελματικό αυτοκίνητο του πατέρα μου και πήγαμε να την παραλάβουμε.

Ο φίλος μου πήγε να της χτυπήσει την πόρτα και μετά από λίγο ήρθαν μαζί. Εκείνος έκατσε στο τιμόνι και η κοπέλα μέσα στην καμπίνα ως συνοδηγός και εγώ στην καρότσα. Πήγαμε στους Πεύκους, κάτσαμε κι εγώ και η κοπέλα ήπιαμε ένα ποτό. Ο 19χρονος δεν ήπιε”.

“Εγώ γέλασα με το σχόλιο που έκανε η κοπέλα για τον συγκατηγορούμενό μου και τότε εκείνος έπαθε υστερία και βρίζοντάς την, της τράβηξε δύο δυνατές γροθιές στο πρόσωπο και η κοπέλα έπεσε κάτω ζαλισμένη.

Έσκυψε και την έπιασε από το λαιμό και την έσφιγγε και της χτυπούσε το κεφάλι κάτω. Όπως ήταν σκυμμένος είδε το ηλεκτρικό σίδερο και το έπιασε και τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο.

Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ από την αιφνιδιαστική του αντίδραση και του φώναζα ”σταμάτα θα την σκοτώσεις”, αλλά εκείνος ήταν εκτός εαυτού. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν τον είχα ξαναδεί σε αυτή την κατάσταση.

Η κοπέλα παρέμενε ακίνητη και δεν αντιδρούσε. Σε κάποια στιγμή τον τράβηξα πίσω και τον ρώτησα τι έπαθε και την χτυπά και τότε αυτός μου είπε ”καλά να πάθε η κ…, εμένα δεν θα μου πει αυτό το πράγμα”. Του λέω πρέπει να ειδοποιήσουμε ασθενοφόρο, αλλά εκείνος που είπε ότι η κοπέλα δεν ζει και να μην τολμήσω να ειδοποιήσω”.

“Τότε του είπα ότι αυτό είναι το σπίτι της οικογένειάς μου και φέρω ευθύνη που τον έβαλα μέσα και ότι πρέπει να ειδοποιήσουμε κάποιον ή έστω να την πάμε στο νοσοκομείο και να την αφήσουμε εκεί κοντά.

Τότε ο 19χρονος μου είπε ότι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο και ότι πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτήν γιατί ”έφυγε” όπως μου είπε χαρακτηριστικά. Τότε πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και μου είπε να την πάμε κάπου απόμερα να την αφήσουμε και ότι καλά θα έκανα να τον βοηθούσα”.

Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ και φόβου και πράγματι την έβαλε στη θέση του συνοδηγού με ένα σεντόνι πάνω της και εγώ έκατσα στην καρότσα και του έλεγα πού να πάει. Όταν φτάσαμε στην περιοχή Φώκια που είναι τώρα απόμερο μέρος την έβγαλε από το αυτοκίνητο και ενώ εγώ νόμιζα ότι θα την αφήσει εκεί στην άκρη, την πέταξε από το δρόμο κάτω στη θάλασσα. Γύρισε και μου είπε: ”αυτό ήταν! Τώρα ξέχασε το συμβάν και μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν. Ό,τι έγινε έγινε, εγώ δεν πάω φυλακή για αυτήν”.

Γυρίσαμε σπίτι και μου είπε να καθαρίσουμε καλά και μετά πήρε τα πράγματα της κοπέλας, τα ρούχα και το σίδερο και πήγε και τα πέταξε με το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω πού. Γυρίσαμε στη Ρόδο και σε όλη τη διαδρομή δεν μιλήσαμε.

Ήταν απόλυτα ψυχρός και απόμακρος και εγώ είχα φοβηθεί πολύ, γιατί μου είχε αφήσει υπονοούμενο ότι αν δεν κάνω ό,τι λέει θα έχω την τύχη της. Επειδή ο 19χρονος είναι και γνώστης πολεμικών τεχνών και έχει καταγωγή από την Αλβανία, πραγματικά φοβήθηκα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει, ότι μετά και τα χτυπήματα με το σίδερο και βλέποντας την κατάσταση του κρανίου της, ήταν βέβαιος ότι η κοπέλα είχε πεθάνει.

“Δυστυχώς, εκείνη τη στιγμή δεν μπόρεσα να τη βοηθήσω γιατί αιφνιδιάστηκα από την οργή και τη μανία του 19χρονου και πραγματικά φοβήθηκα και για τη δική μου ζωή.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επισημάνω και την ιατροδικαστική έκθεση, η οποία ουσιαστικά επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μου.

Δηλαδή ότι η κοπέλα υπέστη σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα του συγκατηγορουμένου μου και δεν είχε τις αισθήσεις της. Ότι είχε ακατάσχετη αιμορραγία και αν δεν είχε επέλθει ο πνιγμός θα απεβίωνε από τη σοβαρότητα των τραυμάτων της.

Ότι κατά τη μεταφορά της στο σημείο της παραλίας, δεν είχε τις αισθήσεις της και μετά βίας κρατιόταν στη ζωή.

Οι παρατηρήσεις αυτές γίνονται για να καταδείξω ότι πράγματι η εικόνα που αντίκρισα μετά τα χτυπήματα ήταν τέτοια που θεώρησα την κοπέλα νεκρή από το σπίτι.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι ποτέ δεν είπα ότι ήταν ζωντανή όταν την πετάξαμε και ότι είπα ”να το τελειώνουμε”.

Μάλιστα, επειδή ο συγκατηγορούμενός μου συνεχίζει την εγκληματική του συμπεριφορά, προσπαθώντας να μετακυλήσει τις πράξεις του σε μένα, ζητώ να εξεταστεί το ηλεκτρικό σίδερο για δακτυλικά αποτυπώματα και εξέταση DNA, όσο και να υποβληθεί ο συγκατηγορούμενός μου σε τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε πιει, όπως ισχυρίζεται, και τι ουσίες λαμβάνει.

“Δυστυχώς με την άτυχη κοπέλα βρέθηκε και εγώ θύμα των αποτρόπαιων πράξεων του συγκατηγορούμενού μου, αφού με εξανάγκασε σε πράξη που ντρέπομαι και έχω μετανιώσει”

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close