ΕΛΛΑΔΑ

«Μακεδονία» και «Βόρεια Κύπρος» σε χάρτη της ατζέντας 2019 της Ελληνικής Αστυνομίας – Ισοπεδώνονται τα πάντα επί ΣΥΡΙΖΑ

Σε μία άνευ προηγούμενου πρόκληση προχώρησαν οι δημιουργοί της ατζέντας της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2019. Σε χάρτη που περιέχεται στην ατζέντα της Ελληνικής Αστυνομίας αναγράφονται τα Σκόπια ως «Μακεδονία», ενώ παράλληλα εμφανίζεται και το ψευδοκράτους της «Βόρειας Κύπρου».

Επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπου υπογράφονται παραχωρητικές και προδοτικές συμφωνίες και οι προκλήσεις μένουν αναπάντητες, η ΕΛληνική Αστυνομία εκτίθεται με τη νέα της ατζέντα, όπου αναγνωρίζει τις επιτομές της Κατοχής και του αλυτρωτισμού.

Η ατζέντα που διατίθεται προς πώληση σε όλες της αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας περιλαμβάνει χάρτη που αναγράφει τη FYROM ως Μακεδονία. Ο ίδιος χάρτης αναφέρει το ψευδοκράτος της Κύπρου ως Βόρεια Κύπρο.

Τη διενέργεια διοικητικής έρευνας διέταξε η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, τα ημερολόγια έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία και, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών».

Όπως ενημερώνει μάλιστα η ΕΛΑΣ, ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

fwto_copy_copy_copy_copy_copy
94e033419c5c57242d0d2b086e54f2f8_XL

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close