ΚΟΣΜΟΣΡΩΣΙΑ

VIDEO-Το νέο υπερόπλο της Ρωσίας που φέρει 24 κεφαλές 100 φορές ισχυρότερες της Χιροσίμα, θα είναι έτοιμο το 2019

To νέο πυρηνικό όπλο του Βλαντιμίρ Πούτιν θα μπορεί να εξαφανίσει όλες τις πόλεις σε μία περιοχή ανάλογη με αυτή της Μεγάλης Βρετανίας.

Σε λίγους μήνες, η Ρωσία θα έχει στην διάθεσή της και πλήρως λειτουργικό ένα όπλο, το οποίο θα αποτελεί φόβο και τρόμο για κάθε χώρα. Ακόμα και για τις ΗΠΑ…

Το «Avangard» έχει παρουσιαστεί από τον Βλάντιμιρ Πούτιν εδώ και καιρό, όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι σχεδόν έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του και προς τα τέλη του 2019 θα είναι απολύτως έτοιμο.

Το συγκεκριμένο υπερόπλο ουσιαστικά χωρίζεται σε δύο μέρη… Μετά την εκτόξευσή του, όπως είναι όλο ενιαίο, ταξιδεύει στο υψηλότερο επίπεδο της γήινης ατμόσφαιρα όπου το μπροστινό κομμάτι που είναι οι πυρηνικές κεφαλή φεύγει προς τον στόχο, ταξιδεύοντας με ταχύτητα 20 φορές μεγαλύτερη από αυτή του ήχου.

Συνολικά ο πύραυλος αυτός μπορεί να μεταφέρει 24 κεφαλές, με την δύναμη κάθε μίας να φτάνει τους δύο μεγατόνους. Είναι δηλαδή 100 φορές πιο δυνατή από την βόμβα που έπεσε στην Χιροσίμα.

Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει προς τον στόχο μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση, ενώ η ταχύτητα που αναπτύσσει, δεν επιτρέπει στα αμυντικά πυραυλικά συστήματα να το σταματήσουν.

Αν μάλιστα είναι γεμάτο, όλες οι κεφαλές του, μπορούν να εξαφανίσουν από τον χάρτη μία έκταση ανάλογη με αυτή που πιάνει συνολικά η Μεγάλη Βρετανία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close