ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλού για αλλού η Κυβέρνηση-Την ώρα που σφυρίζει αδιάφορα για Κατσίφα ασχολείται με τον ..Ζακ

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, υπόσχεται να διαλευκανθεί η υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου, την στιγμή που η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα ετοιμάζεται να θάψει το παιδί της, που έπεσε από πυρά αλβανικών ειδικών δυνάμεων, ανήμερα εθνικής επετείου.

Η κυβέρνηση Τσίπρα κρύβεται από τους βορειοηπειρώτες, και όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, τους έχει εγκαταλείψει, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κοιτάει να ικανοποιήσει τους ψευτο-προοδευτικούς.

Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη αφωνία για την εν ψυχρώ εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ενώ  υπόσχεται να «ρίξει φως” στην υπόθεση του Ζ. Κωστόπουλου.

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κωστόπουλος, αδερφός του Ζακ, μιλώντας την Τετάρτη (07.11.2018) στην εκπομπή «Άλλη Διάσταση» στην ΕΡΤ1, δεσμεύτηκε πως η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και θα διαλευκανθεί.

«Είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία. Δεσμεύτηκε ότι θα κάνει τα δέοντα ώστε να λυθεί και να εξιχνιαστεί η υπόθεση. Κρατάω τη δέσμευσή της και περιμένω να δω αποτελέσματα», τόνισε ο Νίκος Κωστόπουλος αναφερόμενος στην επικοινωνία με την Όλγα Γεροβασίλη…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close