ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατοδικείο για Μητρετώδη, Κούκλατζη και τους ανωτέρους τους

  • “Η ώρα της αλήθειας ήρθε για όσα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο και οδήγησαν στη σύλληψη των Μητρετώδη και Κούκλατζη από τουρκική περίπολο. Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί αλλά και οι ανώτεροί τους θα παραπεμφθούν στο στρατοδικείο”.

 

Στο στρατοδικείο θα παραπεμφθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν τον περασμένο Μάρτιο από τουρκική περίπολο στον Έβρο, σύμφωνα με το Sputnik και το ρεπορτάζ του καναλιού Open TV .

Το έγγραφο θα κοινοποιηθεί στους ίδιους αλλά και στους ανωτέρους τους και θα διερευνηθούν τα γεγονότα που συνέβησαν την 1η Μαρτίου και οδήγησαν στη σύλληψη των δύο Ελλήνων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κατηγορητήριο είναι βαρύ και απευθύνεται συνολικά σε περισσότερα από 10 άτομα, τα οποία θα απολογηθούν αρχικά εγγράφως.

Αξίζει να σημειωθεί πως 14 μέρες μετά την απελεύθερωσή τους είχε ολοκληρωθεί — με τις απολογίες των Μητρετώδη και Κούκλατζη — η Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που είχε διατάξει το ΓΕΕΘΑ, ωστόσο πλέον ζητούνται νέες εξηγήσεις για να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης, καθώς έχουν διαπιστωθεί σημαντικά λάθη και παραλείψεις

Σχετικά Άρθρα

Back to top button