ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον υποπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος Κυριάκο Παπαδόπουλο

Μεσίστιες οι σημαίες στις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λέσβο. Με δαπάνη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου του νησιού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 44χρονου υποπλοίαρχου του Λιμενικού.

Τιμές εν ενεργεία αξιωματικού, θα αποδοθούν στον υποπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος Κυριάκο Παπαδόπουλο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών.

Σήμερα, Πέμπτη στις 4:30 το απόγευμα θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία του στον Ιερό ναό του Αγίου Θεράποντα της Μυτιλήνης.

Μεσίστιες θα κυματίζουν σήμερα οι σημαίες σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων που εδρεύουν στη Λέσβο προς τιμήν του ήρωα του Αιγαίου, με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Με δαπάνη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του 44χρονου.

Πρόσφυγες φτάνουν στη Μυτιλήνη με βάρκα
© AFP 2018 / ARIS MESSINIS

Η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου κατέληξε στην απόφαση του αυτή, «αποτίνοντας φόρο τιμής στον υποπλοίαρχο, έναν άνθρωπο ταυτισμένο με την αφοσίωση στο καθήκον, έναν άξιο, ανιδιοτελή, ακούραστο, πρωτοπόρο, με υψηλή αίσθηση ευθύνης και ιδιαίτερα αγαπητό από τους συμπολίτες του.

Αναγνωρίζοντας την αγωνιστικότητα, τον επαγγελματισμό και την επιμονή του στην καθημερινή αναζήτηση λύσεων για τα προβλήματα του τόπου μας, τα προβλήματα της καθημερινής διάσωσης ανθρώπινων ζωών από τη θάλασσα».

Στην κηδεία του θα παραβρεθεί η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ενώ έχει ανακοινωθεί και η παρουσία του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button