ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιχειρούν διάλυση του Ελληνισμου- Ψαριανός: «Παραμύθι η επανάσταση του 1821 »

«Επιχείρηση» διαλύστε τον Ελληνισμό και την Ιστορία. Αυτός ο τίτλος θα μπορούσε να μπει στο συγκεκριμένο ζήτημα και δεν είμαστε καθόλου υπερβολικοί. Κάποιοι θέλουν την Ελλάδα πολυεθνική, πολυπολιτισμική και πολυθρησκευτική, επιχειρούν να αποδώσουν την ελληνική ιθαγένεια σε ανεξέλεγκτο αριθμό Μουσουλμάνων ή και Ισλαμιστών μεταναστών και έχουν ήδη αρχίσει την αποδόμηση του Ορθοδόξου μαθήματος των Θρησκευτικών.

Η υπονόμευση της Ελληνικής παιδείας, της ιδέας του έθνους και της εθνικής ιστορίας πλέον έχει γίνει μόδα, με τους διάφορους προοδευτικούς να προχωρούν σε ανιστόρητες δηλώσεις.

Μεγάλος εχθρός της “παγκοσμιοποίησης” είναι το εθνικό κράτος και εθνικό κράτος ήταν και είναι η Ελλάδα γι’ αυτό και θέλουν να την καταστρέψουν ολοκληρωτικά. Δεν υπάρχει στην εποχή της “παγκοσμιοποίησης” χώρος για κράτη εθνικά, παρά μόνο χώρος για τραπεζίτες, για χρηματιστές, για καταναλωτές, για “πολίτες του κόσμου” χωρίς εθνική ψυχή, χωρίς πατρίδα.

Η προκλητική δήλωση:

Παραμύθια χαρακτήρισε ο Γρηγόρης Ψαριανός τις απόψεις πως για όλα τα δεινά της χώρας ευθύνεται η τρόικα και ο «ξένος παράγοντας» υποστηρίζοντας πως στο παρελθόν «μια άλλη τρόικα έφτιαξε» το ελληνικό κράτος και πως «η ελληνική επανάσταση του 1821 είναι παραμύθι».

«Οι επαναστάσεις ξεκίνησαν τον προηγούμενο αιώνα από τους Φιλικούς και απέτυχαν. Η επανάσταση του ’21 – που λένε για την εθνική ανεξαρτησία και ταράζομαι – είναι ένα παραμύθι που λέμε στον κόσμο. Μια άλλη τρόικα έφτιαξε στο παρελθόν αυτό το κράτος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ψαριανός από το βήμα της Ολομέλειας για να προσθέσει:

«Η επανάσταση του 1821 συνετρίβη. Ως το 1827 η χώρα ήταν κολυμπηθρόξυλα. Κρανίου τόπος. Στην Πελοπόννησο δεν υπήρχε κάτοικος . Και ήρθε η τρόικα του Ναυαρίνου για δικά της συμφέροντα και έφτιαξε αυτό το κρατίδιο. Βρήκε τον καλύτερο κυβερνήτη Έλληνα και τον έφερε να κυβερνήσει. Τον Καποδίστρια. Κι εμείς τον καθαρίσαμε σε ενάμιση χρόνο. Κι από τότε αλωνίζουμε. Παίρνουμε δάνεια και τα τρώμε. Και μας φταίνε για όλα οι κερατάδες οι ξένοι»

Και συμπλήρωσε: «Για τον εμφύλιο έφταιγαν οι ξένοι, για το κυπριακό, για τη Χούντα, για τη μικρασιατική καταστροφή. Για όλα τα δεινά έφταιγαν οι ξένοι. Και αυτά τα έλεγαν αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι και πουλάνε ακόμα το παραμύθι. Κι όσο αυτό τρώγεται από σανοφάγους θα έχουμε τέτοια κυβέρνηση που έδιωξε τους κερατάδες τους ξένους»

Απίστευτες δηλώσεις από το βήμα του Ελληνικού κοινοβουλίου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close