ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον νεκρό στο κοσμηματοπωλείο

Η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει αν πέθανε από τον άγριο ξυλοδαρμό του ή από τον τραυματισμό του όταν προσπάθησε να διαφύγει μέσα από τζαμαρία που έσπασε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε μαχαίρι εξετάζεται αν έχει τα αποτυπώματα του 33χρονου.

Ενδεχομένως και σήμερα θα εκδοθεί το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του 33χρονου στο κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια την περασμένη Παρασκευή.

Η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει αν άφησε την τελευταία του πνοή λόγω του ξυλοδαρμού του ή επειδή τραυματίστηκε ενώ προσπάθησε να διαφύγει μέσα από τζαμαρία που έσπασε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία εξετάζει μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν σε αυτό τα δακτυλικά αποτυπώματα του 33χρονου.

Για αύριο Τρίτη έχει οριστεί η απολογία του κοσμηματοπώλη. Κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη βλάβη, καθώς βίντεο δείχνει τον κοσμηματοπώλη και ένα ακόμη άτομο να κλωτσούν τον 33χρονο ενώ εκείνος έχει εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του καταστήματος.

Δεύτερο βίντεο δείχνει, ότι ο 33χρονος σηκώθηκε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μετά τις μετά τις κλωτσιές που δέχθηκε και να προσπαθεί να διαφύγει, απειλώντας με γυαλί τους αστυνομικούς. Στο μεταξύ, αναζητούνται ακόμη δύο άτομα που φαίνονται σε βίντεο να χτυπούν τον 33χρονο.

Το δεύτερο άτομα το οποίο φαίνεται στα βίντεο να συμμετέχει στον ξυλοδαρμό, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Σήμερα, οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής θα βρεθούν στο σημείο για να μιλήσουν με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής για τον άνδρα αυτό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button