ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτός είναι 58χρονος Ρομά που συνελήφθη για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Συνελήφθη 58 χρονος Ρομά διακινητής ναρκωτικών γα τον βιασμό της 22ρονης στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα είχε πάει με τον φίλο της στον 60χρονο για να αγοράσουν ναρκωτικά. 

Προσήχθη χτες το βράδυ και κρατήθηκε γιατί δεν κατείχε αστυνομική ταυτότητα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, από την εξέταση DNA ταυτοποιήθηκε ως δράστης βιασμού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.

Η 22χρονη θύμα βιασμού στο Ζεφύρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται αλλά σε σταθερή πια κατάσταση. Μπόρεσε μάλιστα και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Οι αστυνομικοί έλαβαν το βράδυ της Πέμπτης την πρώτη ολοκληρωμένη κατάθεση της 22χρονης, η οποία υπενθυμίζουμε πως είχε εγκαταλειφθεί σε άθλια κατάσταση στο Ζεφύρι.

Η νεαρή κοπέλα έκανε χρήση ναρκωτικών και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, περιέγραψε τα όσα συνέβησαν.

Όπως είπε, είχε πάει με έναν φίλο της, επίσης τοξικομανή, στο Ζεφύρι για να αγοράσουν ναρκωτικά. Έκαναν χρήση και στη συνέχεια ξεκίνησαν να περπατούν σε διάφορους δρόμους, για να βρουν και άλλα, αν και είχαν ήδη κάνει χρήση.

Ωστόσο, από κάποιοι σημείο και μετά έχει “κενό”, καθώς δεν θυμάται τίποτα αφού έχασε την επαφή με το περιβάλλον.

H 22χρονη έδωσε το ονοματεπώνυμο του άνδρα που τη συνόδευε.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον κάλεσαν για κατάθεση και ουσιαστικά τους επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της. Όμως, από κάποια στιγμή και μετά οι δρόμοι τους χώρισαν.

Επίσης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στα στελέχη της Ασφάλειας πως για αρκετές ημέρες πριν το περιστατικό δεν είχε σεξουαλική επαφή, αλλά δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την ημέρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close