ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

(Vid)-Σοκάρουν οι αποκαλύψεις μετά την ομηρία της Γαλλίδας στη Λαμία – Βιασμό καταγγέλλουν ακόμη δύο γυναίκες

  • Με σκυμμένο κεφάλι και φορώντας καπέλο πέρασε την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου της Λαμίας ο 34χρονος
  • Ο 34χρονος κατηγορείται για αρπαγή, ενώ η 24χρονη με την οποία συζούσε αντιμετωπίζει την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία
  • Σοκάρουν οι καταγγελίες από τις δύο άλλες γυναίκες
  • Την Παρασκευή η εκ νέου απολογία του 34χρονου – Αφέθηκε ελεύθερη η 24χρονη
  • Το χρονικό της φρίκης

Με σκυμμένο κεφάλι και φορώντας καπέλο πέρασε την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου της Λαμίας ο 34χρονος που κατηγορείται πως για τέσσερις ημέρες κρατούσε όμηρο τη 40χρονη Γαλλίδα μέσα στο σπίτι του στη Λαμία.

Ο 34χρονος κατηγορείται για αρπαγή, ενώ η 24χρονη με την οποία συζούσε αντιμετωπίζει την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία αφού γνώριζε τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι με την παρουσία της Γαλλίδας.

Τα στοιχεία της δικογραφίας που εμπλέκουν έναν 34χρονο Λαμιώτη και μια νεαρή κοπέλα 24 ετών με την οποία συζούσε, δεν συνηγορούν σε μια απλή περίπτωση αρπαγής, αλλά σε μία εξακολουθητική κακουργηματική συμπεριφορά από μέρους τουλάχιστον του άνδρα.

Σοκάρουν οι καταγγελίες από τις δύο άλλες γυναίκες

Η υπόθεση πάντως έχει εξελίξεις καθώς το απόγευμα της Δευτέρας εμφανίστηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας δύο γυναίκες που ισχυρίζονται πως έχουν πέσει θύμα βιασμού και αρπαγής από το 34χρονο.

Η μία εξ αυτών τον κατηγόρησε ευθέως για βιασμό, καθώς όταν αντιλήφθηκε τι μέλλει γενέσθαι θέλησε να διακόψει, ωστόσο ο 34χρονος την έδεσε και τη βίασε.

Η δεύτερη φέρεται να εκβιαζόταν κιόλας από τον κατηγορούμενο για 12 σχεδόν χρόνια. Την απειλούσε εκτός των άλλων με διαπόμπευση και είχε καταφέρει να την έχει σαν «παιχνίδι» για πάνω από μία δεκαετία. Στην κατάθεσή της φέρεται να έχει καταγγείλει φοβερά πράγματα ακόμη και ότι την είχε κλείσει στο πορτ –μπαγκάζ του αυτοκινήτου του σε μια συνάντησή τους όπου ήθελε να τον παρακαλέσει να σταματήσουν.

Την Παρασκευή η εκ νέου απολογία του 34χρονου – Αφέθηκε ελεύθερη η 24χρονη

Το μεσημέρι της Τρίτης ο 34χρονος πέρασε για δεύτερη φορά τα σκαλιά του Δικαστικού μεγάρου στη Λαμία και ζήτησε εκ νέου προθεσμία αφού του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη με τα νέα δεδομένα. Έτσι η απολογία του μετατέθηκε για την προσεχή Παρασκευή το μεσημέρι.

Αντίθετα η 24χρονη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι μετά την απολογία της στην Ανακρίτρια, αφέθηκε ελεύθερη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η νεαρή πρόκειται για ένα ακόμη «θύμα» του 34χρονου καθώς το παρελθόν της αλλά και ο χαρακτήρας της δεν επιτρέπει σκέψεις ότι συναίνεσε σε τέτοια ακραία παιχνίδια με τη θέλησή της. Δήλωσε πάντως άγνοια αν ο σύντροφός της προέβη σε άσχημες πράξεις σε βάρος της “φιλοξενούμενής” του.

Το χρονικό της φρίκης

Η υπόθεση ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη με την άφιξη της 40χρονης Γαλλίδας στη Λαμία και συγκεκριμένα στο Σταθμό Λιανοκλαδίου από όπου την παρέλαβε ο 34χρονος.

Στην αρχή τίποτα δε μαρτυρούσε τη φρίκη που θα ακολουθούσε. Από τη στιγμή όμως που τηλεφώνησε στους δικούς της ότι έφθασε καλά, άρχισαν τα δύσκολα, καθώς ο 34χρονος φέρεται να την έδεσε και να την οδήγησε σε ένα δωμάτιο όπου της υπέδειξε ότι θα είναι η φυλακή της. Το μαρτύριο της κράτησε συνολικά 2,5 μέρες ως ότου κάνουν την εμφάνισή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας μετά από σήμα της Interpol και ενώ η 40χρονη είχε κατορθώσει να επικοινωνήσει με τους δικούς της μέσω του κινητού της τηλεφώνου.

Πηγή: tvstar.gr, LamiaReport.gr

Βίντεο: LamiaReport.gr, tvstar

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close