ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκάλυψη για την υπόθεση Φλώρου – «Όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται από πίσω»

  • Στον ανακριτή έφτασε το πρωί της Δευτέρας ο Αριστείδης Φλώρος
  • Ο Φλώρος εμφάνιζε 27 υπόπνοιες σε διάστημα μιας ώρας αλλά ο άνθρωπος που έκανε την πλαστογράφηση κατέφυγε σε άλλη εξέταση
  • «Ο συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο, υπάρχουν και βίντεο που το αποδεικνύουν»

Ο διευθυντής της Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Σπύρος Ζακυνθινός σε συνέντευξή του, μίλησε για την υπόθεση πλαστογράφησης των γνωματεύσεων που οδήγησαν στην αποφυλάκιση του καταδικασμένου για στο σκάνδαλο Energa, Αριστείδη Φλώρου.

«Όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση. Το παραδέχτηκε άλλωστε κατ΄ιδίαν. Επρόκειτο για γιατρό, ο οποίος κατά το παρελθόν απασχολούνταν ως υπότροφος στον Ευαγγελισμό και έπειτα ως συνεργάτης στην κλινική μας. Είναι πολλά χρόνια μαζί μας και αυτό είναι το πιο λυπηρό», δήλωσε ο κ. Ζακυνθινός μιλώντας στα «Νέα».

«Ο συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση φέρει τη δική του υπογραφή ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι εκείνος τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου» συμπληρώνει.

Όπως λέει οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. «Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στο φάκελο που παραδόθηκε στο ΚΕΠΑ».

Διευκρινίζοντας τι έχει συμβεί, ο κ. Ζακυνθινός αποκαλύπτει ότι ο Αριστείδης Φλώρος εμφάνιζε 27 υπόπνοιες σε διάστημα μιας ώρας αλλά ο άνθρωπος που έκανε την πλαστογράφηση κατέφυγε σε άλλη εξέταση, μολονότι και η κατάσταση στην οποία διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν ο Φλώρος ήταν όντως προβληματική. Και αυτό διότι «ο άλλος ασθενής παρουσίαζε σαφώς πιο “βαριά” εικόνα με 62 υπόπνοιες την ώρα. Σε ό,τι, δε, αφορά τη σπιρομέτρηση, το έγγραφο είναι γεγονός ότι φέρει το λογότυπο της κλινικής και την υπογραφή μου, πρόκειται, όμως, για προϊόν “κολάζ”. Εμείς δεν εκδίδουμε αυτό το χαρτί».

Στον ανακριτή ο Αριστείδης Φλώρος

Στον ανακριτή διαφθοράς οδηγήθηκε, το πρωί της Δευτέρας ο Αρειστείδης Φλώρος, ο οποίος σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, πέρασε τη νύχτα του σε κρατητήριο του 7ου ορόφου της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης.

Αξιωματικοί της ασφάλειας που είχαν επαφή με τον Φλώρο, τον χαρακτήρισαν “ένα ήρεμο και ψύχραιμο άτομο”.

Τον Αριστείδη Φλώρο επισκέφθηκαν στο κελί του το μεσημέρι της Κυριακής η μητέρα του, η αδελφή του, καθώς και κάποιοι «δικηγόροι από τον Πειραιά», σημειώνουν αστυνομικές πηγές

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close