ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απιστευτο σκανδαλο:«Πλαστή η υπογραφή μου» δηλώνει η πνευμονολόγος για τη γνωμάτευση Φλώρου

Επιβεβαιώνει την καταγγελία που έκανε νωρίτερα το πρωί το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ότι μία από τις ιατρικές γνωματεύσεις που συνυπολογίστηκαν για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου για λόγους υγείας είναι πλαστή.

Ειδικότερα, η πνευμονολόγος που φέρεται να έχει υπογράψει έγγραφο που περιέχεται στον εισηγητικό φάκελο του Αριστείδη Φλώρου προς το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας, υποστηρίζει, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι «ουδέποτε συνάντησε ως ασθενή τον Αριστείδη Φλώρο και ουδέποτε υπέγραψε γνωμάτευση ύπνου γι’ αυτόν».

Ολόκληρη η δήλωση της πνευμονολόγου στον ΣΚΑΪ:

«Σας γράφω από το εξωτερικό όπου έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα. Κατά την τριετή μου παραμονή ως πανεπιστημιακή υπότροφος στο Εργαστήριο Μελέτης Ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου. Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλαστή και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο τον οποίο και δεν γνωρίζω. Έχει θιγεί η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close