ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Απόγνωση” Μια λέξη με χιλιάδες αδιέξοδα …

“Απόγνωση”…
Μια λέξη με χιλιάδες αδιέξοδα…

κ. Πρωθυπουργέ, με την συνειδητοποίηση πλέον ότι κάτι δεν πάει καλά, καταπνίγεται τα συναισθήματα που σας απέμειναν και προσπαθείτε να φανείτε ήρεμος και αξιόπιστος προς το ελληνικό λαό, με όποιο κόστος.

Τα αποθέματα θυμού που έχετε μέσα σας, από τον ίδιο σας τον εαυτό, η ανασφάλεια, η απελπισία και η απόγνωση, σας κάνουν να εκφράζεστε με την ελπίδα ότι θα βελτιωθείτε.

Προσπαθείτε μάταια να επιβληθείτε στους Έλληνες πολίτες, που είναι απέναντι σας πια και θέλετε να τους αναγκάσετε να υποταχθούν σ ‘ εσάς, ακόμα κι αν αυτό αποδειχθεί εις βάρος σας.

Το ειρωνικό χαμόγελο και οι χειρονομίες περιφρόνησης, εκδηλώσουν την απελπισία σας…

Αφού αναλάβατε την ευθύνη κύριε Πρωθυπουργέ, για την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, αναλάβετε και την ευθύνη της καταστροφικής δυστυχίας των πολιτών, που και αυτό είναι δικό σας κατόρθωμα.
Δεχθείτε τα αποτελέσματα των πράξεων σας…

Είναι αναγκαίο επιτέλους να μάθουν οι πολίτες να εμπιστεύονται αυτούς που εκλέγουν, όπως είναι και όχι όπως παρουσιάζονται στην αρχή της πολιτικής τους καριέρας.

Η πολιτική πειθαρχία, ο έλεγχος των καταστάσεων, η σταθερότητα, η πρακτική…όλα αυτά μαζί με μια στάση ενεργού ενδιαφέροντος και προσφοράς προς τους πολίτες, είναι ανύπαρκτη από την Κυβέρνηση σας.

Δεν θα παραδεχτείτε πότε τις ευθύνες σας απέναντι στο λαό, παρά μόνο αν αυτό εξυπηρετεί και πάλι τους δικούς σας σκοπούς.

Εξακολουθείτε να επιρρίπτεται ευθύνες στο παρελθόν και αμύνεστε με απαξίωση, στοχεύοντας έτσι σε ενοχικά συναισθήματα των πολιτών για τις επιλογές τους.

Το 2015, ήσασταν η επιλογή του Ελληνικού λαού και όχι η εναλλακτική λύση…και καταφέρατε σε τρία χρόνια, να σας βλέπουν πια, ως μια κακή ανάμνηση.

Το χειρότερο κ. Τσίπρα είναι ότι τα τρομακτικά ψέμματα που είπατε…τα περισσότερα απ’ αυτά, αν όχι όλα, ήταν αλήθεια…

Ανδρέας Ρεντζούλας
Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

ΠΗΓΗ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close