ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκλονίζει ο Άγγελος Μητρετώδης – Το μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους τον στήριξαν (video)

  • Χαμόγελα και «ευχαριστώ» έστειλε ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης
  • Οι δύο έλληνες στρατιωτικοί επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά από 167 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης
  • Αφέθηκαν ελεύθεροι έπειτα από απόφαση τουρκικού δικαστηρίου.
  • Στο σπίτι του, στην Καστοριά βρίσκεται πλέόν ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης
  • Για πρωτόγνωρα συναισθήματα και πρωτόγνωρη περιπέτεια έκανε λόγο ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» έστειλε ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης από την Καστοριά, την πατρίδα του, όπου και επέστρεψετην Τετάρτη έπειτα από 168 ημέρες κράτησης στις φυλακές της Αδριανούπολης.

«Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που μας στηρίξανε και εμάς και τις οικογένειές μας. Χρόνια Πολλά σε όλους. Καταλαβαίνετε είμαστε στρατιωτικοί. Μας μετέφεραν οι γονείς μας πάντα το κλίμα, την στήριξη των ανθρώπων και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους. Τα υπόλοιπα είναι υπηρεσιακά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος.

Την ίδια στιγμή, για πρωτόγνωρα συναισθήματα και πρωτόγνωρη περιπέτεια έκανε λόγο ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος.

Ο Νίκος Μητρετώδης ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του όλους όσοι στάθηκαν δίπλα τους σε αυτήν την περιπέτεια. Όπως τόνισε τις πτυχές της δεν έχει προλάβει να συζητήσει με τον γιο του: «Να σας πω ότι δεν μιλήσαμε καθόλου. Είχαμε όλη την ώρα, μεταξύ την άφιξή τους, τις εξετάσεις στο νοσοκομείο. Και με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσω και την οικογένεια των δημοσιογράφων που έδειξαν ειλικρινές ενδιαφέρον. Την ηγεσία, και την πολιτική και τη στρατιωτική και την πολιτειακή που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. Τα κόμματα και την εκκλησία».

 

Το τέλος μιας μεγάλης «Οδύσσειας»

Οι δύο στρατιωτικοί, απελευθερώθηκαν από τις τουρκικές φυλακές, και επέστρεψαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Ελλάδα.

Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ξεκίνησαν μαζί με τις οικογένειες τους για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, Καστοριά και Ορεστιάδα, αντιστοίχως.

Πλέον, απολαμβάνουν και οι δύο την ηρεμία των οικογένειών τους.

Οι δύο έλληνες στρατιωτικοί επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά από 167 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης και αφέθηκαν ελεύθεροι έπειτα από απόφαση τουρκικού δικαστηρίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close