ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση πρώην διευθυντή του Κολλεγίου Αθηνών στον Σαμαρά: Βαθιά αγράμματος και βάρβαρος, ευτελίζεις την αριστεία

Πραγματικά «πύρινη» απάντηση επιφύλαξε στον Αντώνη Σαμαρά ο πρώην διευθυντής του Κολλεγίου Αθηνών, Κώστας Κοντογιάννης, με αφορμή τον σάλο που έχει προκύψει σχετικά με την απόλυση της καθηγήτριας που μονόγραψε την κόλλα του γιου του, καθώς είχε αντιγράψει.

Μπροστά στις απειλές του πρώην πρωθυπουργού ο Κώστας Κοντογιάννης απαντά με σφοδρότητα, κάνοντας λόγο για διαρκή ρουσφέτια στο Κολλέγιο -όπου προεδρεύει ο αδερφός του Αντώνη Σαμαρά- τηλεφωνήματα που έχει δεχτεί προκειμένου να ικανοποιήσει αιτήματα, ενώ σχολιάζει χαρακτηριστικά ότι «το θέμα δεν είναι τι έκανε το κακομαθημένο παιδάκι σου. Παιδί είναι θα κάνει και καμία χαζομάρα. Το θέμα δεν είναι ούτε η στημένη απόλυση της εκπαιδευτικού».

Στη συνέχεια ξεσπά ακόμη πιο σφοδρά, λέγοντας: Το Δράμα είναι ότι 1. Ο τζουτζές σου δε διστάζει να λιντσάρει την άτυχη καθηγήτρια που είχε την ατυχή έμπνευση να αντιμετωπίσει το βλαστάρι σου ως μαθητή και όχι ως χυδαίο γαλαζοαίματο, και μάλιστα να την λιντσάρει όχι όσο ζούσε, αλλά τώρα που είναι πεθαμένη. 2. Ότι τόσο εσύ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελίζοντας τη λέξη και το νόημά της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι κάποιος για να λειτουργεί όπως εσύ και ο σμπίρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close