ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ζωή συνεχίζεται κ. Βούτση…

Συνεχίζεται με μια ενοχή που δεν θα σας επιτρέψει να ελευθερωθείτε ποτέ από το παρελθόν σας…
Οι ενοχές είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο κάθε άνθρωπος που προσπαθεί να προσπεράσει, ανόητα, ως ένα ασήμαντο γεγονός το χαμό των συνανθρώπων μας από την καταστροφική μανία της πυρκαγιάς, που δεν είχατε την ικανότητα να διαχειριστείτε.
Η έξοδος από τα μνημόνιο δεν είναι η σωτηρία σας.
Η ενοχή συνδέεται με την συμπεριφορά του κάθε ανθρώπου.
Αν είχατε το ισορροπημένο αυτό αίσθημα, θα διακρίνατε το δίκαιο από το άδικο και θα διευκολύνατε την κοινωνική προσαρμογή, μέσω της αναγνώρισης των σφαλμάτων και της επανόρθωσης αυτών.
κ. Βούτση, εσείς και η παρέα σας που αναλάβατε την διακυβέρνηση της Χώρας, δεν ξεκινήσατε ως ανίκανοι γι’ αυτό…γίνατε ανίκανοι με την εκπαίδευση…
Και αναρωτιέται ο ελληνικός λαός αν τελικά κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ανόητοι και αφελείς που μιλάνε σοβαρά.
Όταν δεν ακούτε το λαό και ότι μπαίνει από το ένα αυτί σας βγαίνει από το άλλο, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτε ανάμεσά τους για να το συγκρατήσει.
Με την συμπεριφορά σας αισθάνεστε ότι επιβάλετε εξουσία και ανακτάτε τον έλεγχο, ανακουφίζοντας τα συναισθήματα δυσφορίας που νιώθετε, αλλά ο χρόνος της κλεψύδρας σας είναι τόσο λίγος και το ρήμα “νιώθω” δεν αρκεί στα λόγια, δεν χορταίνει με την φαντασία.
Απαιτεί να γίνει βίωμα, ανάγκη, θέλω…
Δεν μπορείτε πια να βλέπετε στον “Μέλλοντα” όταν αυτό που έχετε είναι μόνο ο “Ενεστώτας”.
Φεύγετε από εκεί που τώρα βρίσκεστε…
από εκεί που δεν ξέρατε γιατί ήσασταν…
Φεύγετε απ’ αυτά που νομίζατε γι’ αληθινά…
Φεύγετε από εκεί που απλά “σκοτώνατε” τον χρόνο σας, σκοτώνοντας και και τον χρόνο του λαού…
Φεύγετε και θα είστε μια ανάμνηση που θα την θυμόμαστε μόνο όταν θα θέλουμε να την ξεχάσουμε.

ΠΗΓΗ:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close