ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καμμένος: Προσχεδιασμένη, με εντολή Ερντογάν, η σύλληψη των στρατιωτικών

Ο Πάνος Καμμένος εκτίμησε ότι υπήρξε προσχεδιασμένο σενάριο για σύλληψη Ελλήνων στρατιωτικών που τέθηκε σε εφαρμογή μέσα σε μία νύχτα πολύ δύσκολη και πρόσθεσε ότι σκοπός ήταν να γίνει ομηρία που θα οδηγούσε σε συναλλαγή με τους «8».

Προγραμματισμένη και προσχεδιασμένη χαρακτηρίζει τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, που εκτίμησε ότι ήταν μία κίνηση που είχαν ετοιμάσει οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις με εντολή Ερντογάν.

Μιλώντας στον RealFm, ανέφερε πως σκοπός ήταν «να δημιουργηθεί το περιβάλλον εκείνου για να γίνει η ομηρία που θα οδηγούσε στη συναλλαγή με τους οχτώ Τούρκους αξιωματικούς». Επέμεινε στην άποψή του λέγοντας «δηλαδή δεν θεωρώ ότι ήταν μία πράξη που έγινε κατά τύχη».

«Βρήκαν την ευκαιρία μέσα σε μία νύχτα που είχε χιόνια, σε μία περιοχή πολύ δύσκολη, να κάνουν πράξη ένα προσχεδιασμένο σενάριο που είχαν λάβει εντολή να το θέσουν σε εφαρμογή. Και γι’ αυτό τον λόγο μίλησα για ομηρία από την πρώτη στιγμή και επιμένω ότι αφορά τη διεθνή κοινότητα και το θέτω σε κάθε σύνοδο» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Για το Σκοπιανό και τη συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε ότι «όποτε έρθει η συμφωνία στη Βουλή, εάν περάσουν όλες οι διαδικασίες από τη μεριά των Σκοπίων, οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση. Θα πάμε σε εκλογές. Αυτό είναι δέσμευση μου».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close