ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οργισμένο το ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ για τη μεταφορά Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου

Την μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα καταδίκασε το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της εκπροσώπου της Χέδερ Νιούαρτ.

«Όπως αντιλαμβανόμαστε ο καταδικασμένος Έλληνας τρομοκράτης Δημήτρης Κουφοντίνας, μεταφέρθηκε σε αγροτική φυλακή με λιγότερους περιορισμούς. Δολοφόνησε 11 μεταξύ των οποίων και πολίτες των ΗΠΑ και εμπνέει την επόμενη γενιά τρομοκρατών. Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις άδειες και οποιαδήποτε διευκόλυνση της θητείας του».


Όπως προβλέπει η νομοθεσία, στις αγροτικές φυλακές οι κρατούμενοι είναι σε συνθήκες ανοιχτής φυλακής και κάθε μέρα υπολογίζεται ως διπλή αν ο κρατούμενος κάνει κάποια εργασία.

Όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε καταθέσει αίτημα για τη μεταφορά του εκεί.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε ερώτηση προς τον Αλέξη Τσίπρα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα και ισχυρίζεται πως έγινε μεταγωγή του στις φυλακές Βόλου.

«Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Κ. Τσίπρα, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί και οι πολίτες σάς επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό και συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση, του κατά συρροή δολοφόνου;», έγραψε στο λογαριασμό του στο Τwitter ο πρόεδρος της ΝΔ.


«Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες και να αντιδράσετε στοιχειωδώς στην καταστροφή, ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα. Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα» έγραψε η κ. Μπακογιάννη στο Twitter.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close