ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έτσι διέκοψαν την κίνηση στη Μαραθώνος – Οι συνομιλίες της τροχαίας (βίντεο)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την απόφαση της τροχαίας να διακόψει την κίνηση στη λεωφόρο Μαραθώνος μετά την απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών των ασυρμάτων καθώς και με βίντεο οδηγών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στη λεωφόρο.

Νέα στοιχεία για τον τρόπο που αντέδρασε η αστυνομία την κρίσιμη ώρα που η φωτιά περνούσε τη λεωφόρο Μαραθώνος για να κατακάψει τα πάντα στο διάβα της στο Μάτι, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Οδηγός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή που η τροχαία απέκλεισε την κυκλοφορία στη συμβολή της Μαραθώνος με την οδό Φλέμινγκ που οδηγεί στη Ραφήνα, αλλά και στο Μάτι, μέσω της οδού Δημοκρατίας.  Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Σκάι, καταγράφονται και οι επικοινωνίες των τροχονόμων που βρίσκονταν επί τόπου και καλούν επειγόντως να μην διοχετεύεται κυκλοφορία τόσο προς τη Νέα Μάκρη, όσο και προς το Κόκκινο Λιμανάκι και τον παραλιακό δρόμο. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες αστυνομικών πολλοί οδηγοί ήταν απείθαρχοι και επέμεναν να περάσουν επικαλούμενοι τον κίνδυνο για τις περιουσίες τους.
Και ενώ η Μαραθώνος είχε κλείσει προς Νέα Μάκρη, την ίδια ώρα η Δημοκρατίας παρέμεινε ανοιχτή προς και από το Μάτι, ενώ η Φλέμινγκ επβαρυνόταν περαιτέρω από τα αυτοκίνητα που έρχονταν προς Μαραθώνος από το λιμάνι της Ραφήνας, καθώς πλοία καπέπλεαν κανονικά τουλάχιστον έως τις επτά το απόγευμα και ενώ η τραγωδία είχε συντελεστεί.

Δείτε το βίντεο που δείχνει την κλειστή διασταύρωση και τις συνομιλίες:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button