ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους 91 οι νεκροί / 25 οι αγνοούμενοι – ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ

Μακραίνει δυστυχώς ο κατάλογος των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές της Δευτέρας καθώς οι νεκροί έφτασαν τους 91. Στους 25 ανέρχονται οι αγνοούμενοι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής ενώ 59 σοροί έχουν ταυτοποιηθεί.

«Σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής από τη διαδικασία και της ταυτοποίησης προκύπτει ότι: Οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 25 άτομα, οι οποίοι έχουν δηλωθεί επισήμως από οικεία τους πρόσωπα στην υπηρεσία μας και για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται. Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την ταυτοποίηση 59 σορών, ενώ εκκρεμεί η ταυτοποίηση για άλλες 28» ανέφερε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη.

«Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας κατέληξαν τέσσερα άτομα τα οποία νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής», δήλωσε.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής:


 

Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων συνεχίζονται σε στεριά και θάλασσα.

Στο Μάτι βρίσκονται διασωστικές υπηρεσίες και εθελοντές οι οποίοι «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή.Νέο συγκλονιστικό video από το Μάτι

Νέο video που απεικονίζει την κατάσταση που επικρατούσε στο λιμανάκι στο Μάτι το απόγευμα φονικής Δευτέρας κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το video τράβηξε ο Νίκος Βερυκοκίδης ο οποίος βρέθηκε στο σημείο με την ηλικιωμένη μητέρα του.

Σ΄ αυτό φαίνονται δεκάδες άνθρωποι, γυναίκες, ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά που βρίσκονται βράχια και προσπαθούν να προστατευτούν από τη φωτιά.

Τρομαγμένοι  άνθρωποι σκεπάζουν με βρεγμένες μπλούζες και πετσέτες τα πρόσωπά τους για να πάρουν ανάσες, ενώ μητέρες προσπαθούν να καθησυχάσουν τα μικρά παιδιά τους που κλαίνε.

Δείτε το video:

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close