ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ “ΑΓ.ΜΑΤΡΩΝΑ”

Το απογοητευτικό ρήγμα που δημιουργήθηκε στις Ρωσο-ελληνικές σχέσεις και η έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών και των δύο λαών, σε μια περίοδο πρωτοφανούς ακμής Δεν επηρέασαν την πίστη των Ρώσων Χριστιανών που δείχνει να τους είναι αδιάφορα τα πολιτικά παιχνίδια, μπροστά στην θρησκευτική πίστη τους.

(97) Ρώσοι τουρίστες έφτασαν στην Πατρίδα μας και τους υποδέχτηκε ο Πανελλήνιος Σύλλογος “ΑΓΊΑ ΜΑΤΡΩΝΑ ” που δραστηριοποιείται στον Θρησκευτικό τουρισμό επί σειρά ετών. Ρώσοι πιστοί που θα επισκεφτούν την Ιερά Μονή του Αγ. Παντελεήμονα στο Αγ. Όρος, τα Μετέωρα και πριν την αναχώρηση τους θα ξεναγήσουν στο μουσείο της Ακρόπολης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Τυρεκίδης είπε αναφορικά για το ρήγμα που δημιουργήθηκε στις Ρωσο-ελληνικές σχέσεις, ότι η Χριστιανική πίστη και ο τόπος μας, είναι “Σίδηρος τυλιγμένος με χαλκό που μετατρέπεται σε μαγνήτη και από την φύση του έλκει την αγάπη την πίστη και την αδελφοσύνη, δίχως να ασκεί καμιά επίδραση γύρο του”.

Έχοντας την “γνώση” , πραγματοποιούμε αυτό που πιστεύουμε
Η “πίστη”, μας δίνει την ευκαιρία να αποδείξουμε πόσο πραγματικά την πρεσβεύουμε και η “αυτογνωσία” μας κάνει να αισθανόμαστε υπεύθυνοι για ότι δημιουργούμε.

Τελειώνοντας ο κ. Τυρεκίδης τόνισε ότι για όσους πιστεύουν στην Θρησκεία μας, καμία εξήγηση δεν είναι αναγκαία και για όσους δεν πιστεύουν, καμία εξήγηση δεν είναι αρκετή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close