ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαθιά οδύνη για τα θύματα της πύρινης καταστροφής και θερμά συλλυπητήρια στις Οικογένειες τους

Την βαθιά οδύνη του για τα θύματα της πύρινης καταστροφής που έπληξε την Αττική, εκφράζει ο πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο Ανδρέας Ρεντζούλας, και τα θερμά του συλλυπητήρια στις Οικογένειες των Ελλήνων συμπατριωτών που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους.

Ο κ. Ρεντζούλας αναφορικά είπε:

Έχοντας πλήρη συνείδηση των ευθυνών της πολιτείας που κανένας δεν είχε την ευθιξία να ζητήσει μια συγγνώμη φτάνοντας ως εδώ…
Ο ένας να κατηγορεί τον άλλον…
Ο ένας να κοιτάζει τον άλλον…
Ο ένας να αναρωτιέται για τον άλλον…
Και οι συνθήκες της ζωής να μην αλλάζουν, ο θυμός να συνεχίζει να κυριαρχεί στις ψυχές των περισσότερων ανθρώπων που συνεχίζουμε να αναρωτιόμαστε, για τον άλλον…και πάντα υπάρχει κάποιος άλλος, που δεν μπορεί να είναι ένας αθώος θεατής…
“Συγγνώμη για τον θυμό που τρέφω μέσα μου”…
Συγγνώμη που δεν κατάφερα έως τώρα να τους αποκαθηλώσω από τις αναπαυτικές τους καρέκλες…
Ανάμεσα όμως στα “λόγια” και στις “πράξεις”, είμαι υποχρεωμένος να διαλέξω την “Αλήθεια”…
Είμαι υποχρεωμένος να αποδεχτώ την πραγματικότητα.
Η εμπιστοσύνη των στελεχών του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο και των φίλων μας, μου δίνει την δύναμη να συνεχίσω να παλεύω για την αποκατάσταση της Συγγνώμης δίχως….”αλλά”…που αντιφάσκει με την ειλικρίνεια του μηνύματος που θέλουμε να δώσουμε…
Τη Συγγνώμη των συμπολιτών μας, που ίσως εξαιτίας μας, ανέχονται τα πολιτικά πρόσωπα της ανευθυνότητας και της απραξίας.

Να ευχαριστήσω την Griechenland IN NOT και την Πρόεδρο κ. Βασιλική Γρίβα για το χρηματικό ποσό που εξασφάλισε για τους πληγέντες, το οποίο και είναι διαθέσιμο σε όποια οικογένεια έχει άμεση ανάγκη, από την καταστροφική πυρκαγιά των πληγέντων περιοχών. Η ανταπόκριση των μελών και φίλων της Griechenland IN NOT ήταν εντυπωσιακή, σύμφωνα με την αποστολή λίστας των ονομάτων που συνέβαλλαν σ’ αυτή την προσπάθεια.
Τα μηνύματα στήριξης ενθαρρυντικά για την θρέψη και ενίσχυση των δεινοπαθούντων συνανθρώπων μας, τα οποία απορρέουν από την άσκηση των ανθρώπινων αξιών και βασίζονται αποκλειστικά στον εθελοντισμό.

Να ευχαριστήσω τον Πανελλήνιο Σύλλογο “ΑΓΊΑ ΜΑΤΡΩΝΑ” και τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Τυρεκίδη για την συμμετοχή του στην προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.
Την άμεση συστράτευση των μελών του Συλλόγου, την χαρακτήρισε ο κ. Ρεντζούλας, ως σημάδι ανθρωπιάς από τον Ποντιακό Ελληνισμό, τα αδέρφια μας όπως τόνισε, που τόσο πολύ αποξένωσαν οι σημερινοί κυβερνώντες πολιτικοί, από την αμάθειας για την ιστορία τους.

Τελειώνοντας ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο ευχαρίστησε ακόμα την Πρόεδρο του Τομέα Εργασίας -Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης κ. Ειρήνη-Χρυσοβαλάντου Σπυρίδη για την επιτυχή ολοκλήρωση της παράδοσης όλων των φιλανθρωπικών προσφορών που ανέλαβε, αλλά και την συνδρομή του Συλλόγου “Σ’ ΑΓΑΠΏ ΑΜΕΑ” όπου και προεδρεύει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close