ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγχονίστηκε βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση με τις θυρίδες στη Θεσσαλονίκη

  • Πρόκειται για έναν 63χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του στην περιοχή της Ευαγγελίστριας
  • Hταν από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση κλοπής τεράστιων χρηματικών ποσών, κοσμημάτων και τιμαλφών από θυρίδες τράπεζας στη Θεσσαλονίκη
  • Αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, που πιθανότατα τον οδήγησαν στην αυτοκτονία

Αυτοκτόνησε βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των θυρίδων στη Θεσσαλονίκη, όπου είχαν κλαπεί αντικείμενα που η συνολική τους αξία ξεπερνούσε τα 2,5 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει η αστυνομία πρόκειται για έναν 63χρονο που φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του στην περιοχή της Ευαγγελίστριας.

Το θύμα βρέθηκε απαγχονισμένο από οικείους του, που στη συνέχεια ειδοποίησαν της αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία, αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, που πιθανότατα τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Ο 63χρονος ήταν ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση κλοπής τεράστιων χρηματικών ποσών, κοσμημάτων και τιμαλφών από θυρίδες κεντρικού υποκαταστήματος τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.

Ο θάνατός του, έρχεται λίγες μέρες έπειτα από την αποκάλυψη, ότι επιχειρηματίας παρέδωσε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης τσαντάκι με κοσμήματα, τα οποία είχαν κλαπεί από τις θυρίδες κι αναγνωρίστηκαν μάλιστα από τους κατόχους τους. Για τον αιφνίδιο θάνατο του 63χρονου , έχουν ενημερωθεί από την αστυνομία ο Εισαγγελέας και Ανακριτής που χειρίζονται την υπόθεση.

Πηγή: seleo.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close