ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρές αλήθειες για τους κ.κ. Τσίπρα-Μητσοτάκη και το παρακμάζων πολιτικό σύστημα απ’τον Πρόεδρο του ‘ΛΕΥΚΟ’ Κ. Ανδρέα Ρεντζούλα

”Η Χώρα χρειάζεται επειγόντως Πολιτική Ανασυγκρότηση.

Οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης συνεργάζονται με έναν κοινό σκοπό…Το ψέμα. Αυτοί οι ψυχαναγκαστικοί ψεύτες, προσπαθούν να συνδέσουν σκέψεις, που στην πραγματικότητα, δεν συνδέονται.

Ανάκτηση μνήμεων και δημιουργία διανοητικών εικόνων…

Ρηχοί, επιφανειακοί, Ανειλικρινείς, αλλά με χαμογελαστά πρόσωπα, πέρνουν χώρο, χρόνο και αξία σε ένα καθεστώς αυτουπερεκτίμησης, δημιουργόντας σταδιακά και μεθοδικά ένα πέπλο αυτοπροστασίας, με την ενισχυμένη υποστήριξη των δημοσιογράφων.
Έχοντας επινοήσει μαζί τους, το προστατευτικό τείχος της “Δημοκρατικής λασπολογίας”, θεωρούν ότι μπορούν να συμπεριφέρονται με αυθάδεια και ξεδιάντροπα, χωρίς να αισθάνονται την ανάγκη της απολογιτικής λογοδοσίας.

Ο υποβιβασμός της ποιότητας του πολιτικού συστήματος, προξενεί θλίψη και ανησυχία, διότι έχει ξεπέσει στην εκτίμηση της κοινής γνώμης, που βλέποντας την παθογένεια της συμπεριφοράς τους, οδηγούνται στην έλλειψη εμπιστοσύνης όλων των πολιτικών προσώπων.
Η κατάσταση έχει καταστεί ανησυχητική για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ “μέλλον της Δημοκρατίας” στην Πατρίδα μας.
Φτάσαμε στο σημείο το Πολίτευμα να καταδικάζεται, να καταλύεται στη συνείδηση των πολιτών, να εξευτελίζεται στα μάτια της κοινής γνώμης και αυτό είναι τόσο τραγικό, ειδικά για τους νέους, όσο κι επικίνδυνο, γιατί δεν υποβιβάζονται απλώς άτομα, αλλά ευτελίζονται ιδεολογίες, ιδεώδη, αρχές και τα απαραίτητα στηρίγματα της λειτουργίας της ευνομούμενης πολιτείας.

Από αυτή την υποτίμηση κινδυνεύουμε όλοι μας…όποιοι κι αν είμαστε, ό,τι κι αν αντιπροσωπεύουμε”.

Ο Πρόεδρος του
Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.
Ανδρέας Ρεντζούλας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close